Gjest Eiss Skrevet 13. mai 2015 #1 Skrevet 13. mai 2015 Hvilke retter har en fremtredende smak av hvitløk?
stan Skrevet 13. mai 2015 #2 Skrevet 13. mai 2015 De fleste middagsretter med kjøtt, fisk eller grønnsaker kan lages med hvitløk. Godt varme behandlet hvitløk får ikke den karakteristiske lukta av hvitløk. Bruker man en hvitløkspresse får man også sterkere smak. Basis for mange wok retter er hvitløk, ingefær, soyasaus og olje. Fres opp dette først, tilsett deretter de andre råvarene.
Severus Skrevet 13. mai 2015 #3 Skrevet 13. mai 2015 http://www.nrk.no/mat/hvitlokkylling-1.7386946 Denne hehe
Thorn Skrevet 13. mai 2015 #4 Skrevet 13. mai 2015 Jeg lagde spicy kjøttboller etter oppskrift fra Trines matblogg i går, de hadde tydelig hvitløkssmak selv om jeg halverte mengden hvitløk. Ellers er det vel oftest wok eller hvitløksbrød jeg spiser som smaker mye av hvitløk.
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2015 #5 Skrevet 13. mai 2015 Hvitøksbrød og hvitløksnaan Anonymous poster hash: c062d...750
Gjest Eiss Skrevet 13. mai 2015 #6 Skrevet 13. mai 2015 http://www.nrk.no/mat/hvitlokkylling-1.7386946 Denne heheooh tenker meg det
FantasDick Skrevet 13. mai 2015 #7 Skrevet 13. mai 2015 Noen ganger når vi baker laks i ovnen, pleier vi å ha knuse/kutte et fedd hvitløk og ha over - gjerne sammen med salt, pepper, sitron og rømme/kesam, og det smaker av en eller annen grunn jævlig mye hvitløk selv om jeg ofte bruker MYE mer i andre matretter.
Gjest Eiss Skrevet 13. mai 2015 #8 Skrevet 13. mai 2015 Noen ganger når vi baker laks i ovnen, pleier vi å ha knuse/kutte et fedd hvitløk og ha over - gjerne sammen med salt, pepper, sitron og rømme/kesam, og det smaker av en eller annen grunn jævlig mye hvitløk selv om jeg ofte bruker MYE mer i andre matretter. Danke schön
Gjest Eiss Skrevet 13. mai 2015 #9 Skrevet 13. mai 2015 De fleste middagsretter med kjøtt, fisk eller grønnsaker kan lages med hvitløk. Godt varme behandlet hvitløk får ikke den karakteristiske lukta av hvitløk. Bruker man en hvitløkspresse får man også sterkere smak. Basis for mange wok retter er hvitløk, ingefær, soyasaus og olje. Fres opp dette først, tilsett deretter de andre råvarene. Takk
Gjest Eiss Skrevet 13. mai 2015 #10 Skrevet 13. mai 2015 Jeg lagde spicy kjøttboller etter oppskrift fra Trines matblogg i går, de hadde tydelig hvitløkssmak selv om jeg halverte mengden hvitløk. Ellers er det vel oftest wok eller hvitløksbrød jeg spiser som smaker mye av hvitløk. Må liksom kamufleres så ikke folk ser at det smaker hvitløk. Kjøttboller er jo litt sånn lammeboller med masse hvitløk kanskje
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2015 #11 Skrevet 13. mai 2015 http://www.nrk.no/mat/hvitlokkylling-1.7386946 Denne hehe Den smaker ikke sterkt av hvitløk nei. Varmebehandlingen gjør hvitløksbåtene myke både i smak og konsistens.Anonymous poster hash: ad802...238
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2015 #12 Skrevet 13. mai 2015 Den smaker ikke sterkt av hvitløk nei. Varmebehandlingen gjør hvitløksbåtene myke både i smak og konsistens.Anonymous poster hash: ad802...238 Med.. 15 hvitløksfedd, så må det vel smake noe hvitløk? Eller er trikset å gni inn kyllingen litt etter steking og? Anonymous poster hash: 8dc1a...2e9
Fredsmegleren Skrevet 13. mai 2015 #13 Skrevet 13. mai 2015 http://www.myrecipes.com/holidays-and-occasions/halloween-recipes/halloween-garlic-dishes Masse godt her
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå