AnonymBruker Skrevet 12. mai 2015 #1 Skrevet 12. mai 2015 Ja, hva har du i wokpanna i tillegg til grønt og kjøtt for å få god smak på det hele? Selv synes jeg ikke det er nok å bare krydre, må ha enten soyasaus eller sweet chilisaus eller kokosmelk/fløte i tillegg. Hva bruker dere? Anonymous poster hash: 01190...281
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2015 #3 Skrevet 12. mai 2015 peanøttsmør eller hakka peanøtter. Hoisinsaus og andre sauser jeg av og til kjøper i asiatiske butikker Anonymous poster hash: 5201b...191
peppermyntete Skrevet 12. mai 2015 #4 Skrevet 12. mai 2015 (endret) Synes oystersaus er veldig godt! Ellers blander jeg gjerne litt soyasaus, fiskesaus, finhakket chili og ingefær til saus også! Edit; og sursøt saus! Det er noe av det beste jeg vet! Endret 12. mai 2015 av peppermyntete
maurkvinne Skrevet 12. mai 2015 #5 Skrevet 12. mai 2015 Bruker chilli, hvitløk og ingefær. Også varierer jeg hva jeg har ellers. Kan ofte blande limesaft og soyasaus, eller kesam og soyasaus og blander med grønnsakene og kjøttet
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2015 #6 Skrevet 12. mai 2015 Hoisin, sweet soyasaus, sweet chillisaus, oystersaus, 5spice.. Anonymous poster hash: 42481...4f1
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2015 #7 Skrevet 12. mai 2015 Har alltid over sweet and sour på tallerken. Anonymous poster hash: d5cef...8f4
FantasDick Skrevet 12. mai 2015 #8 Skrevet 12. mai 2015 Lager nesten alltid sursøt saus når vi har wok, jeg.
Flyvefisken Skrevet 13. mai 2015 #9 Skrevet 13. mai 2015 Blander soya, honning, lime og Chili til en alle tiders woksaus
Gjest hockeyfrue Skrevet 13. mai 2015 #11 Skrevet 13. mai 2015 Jeg pleier å lage en saus av oystersaus, soyasaus, finhakket chili, ingefær og lime. Kjapt og enkelt, og veldig veldig godt!
Superlilje Skrevet 13. mai 2015 #12 Skrevet 13. mai 2015 Chili, hvitløk, ingefær og soyasaus synes jeg er godt
Olaf Skrevet 13. mai 2015 #13 Skrevet 13. mai 2015 Pleier å bruke denne oppskriften på sursøt saus i kyllingwoken min SURSØT SAUS: 11⁄2 dl hønsebuljong (utblandet) 1 ss maisstivelse (maizena) 3 ss sukker 3 ss soyasaus 11⁄2 ss eddik, 7 % 3 ss tomatpuré
Gjest Eiss Skrevet 13. mai 2015 #14 Skrevet 13. mai 2015 Jeg liker chop suey. Lages av soyasaus, salt, pepper, buljong og østerssaus
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå