Gjest Ennasus Skrevet 12. mai 2015 #1 Skrevet 12. mai 2015 Hei Skal steke/bake en liten (ca 120g) kyllingfilet i folie, inni ovnen. Er det noen som vet hvor mange grader den skal stekes på, og hvor lenge skal den stå inni? Tror dere 20 minutter holder?
Gjest Sleeve Skrevet 12. mai 2015 #2 Skrevet 12. mai 2015 Pleier å holde med 20 min i ovnen vår, og da er den hvit og saftig Ville ha prøvd med 20 min først, og evt skjært et lite snitt og sett på den før servering
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2015 #3 Skrevet 12. mai 2015 Pleier og brune de først og deretter 20 min i ovnen, 25 min om de er veldg store Anonymous poster hash: eeec0...4d4
fotosyntesen Skrevet 12. mai 2015 #5 Skrevet 12. mai 2015 (endret) Jeg har opplevdt at store kyllingfileter kan være litt rosa inni ved 20 min, 200 grader. Jeg har dog spist dem men.... Endret 12. mai 2015 av fotosyntesen
Gjest Ennasus Skrevet 12. mai 2015 #6 Skrevet 12. mai 2015 Tusen takk for svar alle sammen, dessverre kom de litt for sent Men jeg fikk en perfekt stekt kylling allikevell!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå