AnonymBruker Skrevet 12. mai 2015 #1 Skrevet 12. mai 2015 Jeg har fått tak i flott storfelever, og har lyst til å lage en god gryte. Jeg har ikke spist levergryte siden bestemor laget dette for lenge siden. Hun er dessverre ikke her lenger. Jeg husker at hun brukte fløte eller kremfløte, og ikke rømme eller creme fraiche (sistnevnte fantes ikke i "gamle dager). Når jeg googler, finner jeg stort sett bare oppskrifter med rømme/cremefraiche eller kraft. Og ikke med fløte eller kremfløte. Kan jeg bare bytte ut rømme/cremefraiche med fløte? Blir det like godt? Noen som vil dele en oppskrift? Anonymous poster hash: ebab2...60c
Gjest O.G. Skrevet 12. mai 2015 #2 Skrevet 12. mai 2015 Det kan du. Ååååh, gud nå fikk jeg lyst på levergryte, gitt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå