AnonymBruker Skrevet 11. mai 2015 #1 Skrevet 11. mai 2015 Er for tiden i dårlig form men har lyst å lage pavlova til 17 mai. Kan jeg bruke ferdigkjøpt bunn?Anonymous poster hash: 01699...f97
Gjest Ennasus Skrevet 11. mai 2015 #2 Skrevet 11. mai 2015 Mener å ha sett det i butikken før, men vet ikke om de selger det fortsatt..
mijaa Skrevet 11. mai 2015 #3 Skrevet 11. mai 2015 Er ikke marengs bare å stivpiske eggehvite og sukker?.. Vet ikke i hvor dårlig form du er da, men det er jo noe som kan gjøres sittende på en stol for eksempel
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2015 #4 Skrevet 11. mai 2015 Jeg synest de ferdige er kjempe gode jeg da! har de hvertfall på kiwi, og har de ikke så tar de inn om du spør Anonymous poster hash: 24e21...179
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2015 #5 Skrevet 11. mai 2015 Hvorfor er dere sauer i flokk så gærne etter pavlova? Anonymous poster hash: 58c1e...445
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2015 #6 Skrevet 12. mai 2015 Jeg synest de ferdige er kjempe gode jeg da! har de hvertfall på kiwi, og har de ikke så tar de inn om du spør Anonymous poster hash: 24e21...179 Er de seige i midten?Anonymous poster hash: 01699...f97
Gjest 2JZ Skrevet 12. mai 2015 #7 Skrevet 12. mai 2015 Hjemmelaget er mye bedre. Til og med de man lager i microen er bedre spør du meg. Er ikke kresen heller, men den er veldig smakløs.
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2015 #8 Skrevet 12. mai 2015 Hvordan gjøres det? Til og med de man lager i microen er bedre spør du meg. Anonymous poster hash: 5194e...026
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2015 #9 Skrevet 13. mai 2015 Er de seige i midten?Anonymous poster hash: 01699...f97 Nei den er sprø som en kjeks pleier og lage den noen timer i forveien med krem osv. Da blir den seig Anonymous poster hash: 24e21...179
Gjest 2JZ Skrevet 13. mai 2015 #10 Skrevet 13. mai 2015 Hvordan gjøres det? Anonymous poster hash: 5194e...026 300 gr melis og en eggehvite blandet godt sammen. Så deler du opp og lager passelig små baller og legger de på tørkepapir på en tallerken i microen. Du ser den svulmer opp ganske fort, så da er det bare å kjenne med en kniv om den er sprø eller seig i midten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå