Gå til innhold

Kan jeg bruke noe annet enn paibunn?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har fått sansen for pai, men det er noe med bunden som jeg ikke liker noen som har en god oppskrift eller forslag til å ha i bunenn av paien?



Anonymous poster hash: f1cbd...30f
Videoannonse
Annonse
Gjest Ennasus
Skrevet

Dessertpai? Isåfall kan du jo bruke nøttebunn eller kjeksbunn? :)

AnonymBruker
Skrevet

fint å bruke butterdeig. forstek skallet før du har i fyllet



Anonymous poster hash: 22ff4...d30
AnonymBruker
Skrevet

Hvilken type pai er det snakk om? Dessertpaier, av type eplepai, sjokoladepai, etc, eller middagspai?

For dessertpaier kan du jo prøve butterdeig, eller lage kjeksbunner som i ostekaker. Evt lage smuldrepaier hvor du har "bunnen" på toppen, da gjerne diverse havregryn, nøtter, frø med smør og sukker.

For middagspaier kan du bruke pizzadeig, eller lage paideig av havregryn, kesam og egg.



Anonymous poster hash: 6c5de...9e9
AnonymBruker
Skrevet

Eller rett og slett droppe bunnen og lage den som en frittata.



Anonymous poster hash: 6c5de...9e9
AnonymBruker
Skrevet

Eller du kan lage eplekake i stedet.

Anonymous poster hash: d69d8...f99

AnonymBruker
Skrevet

Filodeig fungerer ganske fint til pai.



Anonymous poster hash: 6ccbf...0e0

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...