AnonymBruker Skrevet 11. mai 2015 #1 Skrevet 11. mai 2015 Jeg har fått sansen for pai, men det er noe med bunden som jeg ikke liker noen som har en god oppskrift eller forslag til å ha i bunenn av paien? Anonymous poster hash: f1cbd...30f
Gjest Ennasus Skrevet 11. mai 2015 #2 Skrevet 11. mai 2015 Dessertpai? Isåfall kan du jo bruke nøttebunn eller kjeksbunn?
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2015 #3 Skrevet 11. mai 2015 fint å bruke butterdeig. forstek skallet før du har i fyllet Anonymous poster hash: 22ff4...d30
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2015 #4 Skrevet 11. mai 2015 Hvilken type pai er det snakk om? Dessertpaier, av type eplepai, sjokoladepai, etc, eller middagspai? For dessertpaier kan du jo prøve butterdeig, eller lage kjeksbunner som i ostekaker. Evt lage smuldrepaier hvor du har "bunnen" på toppen, da gjerne diverse havregryn, nøtter, frø med smør og sukker. For middagspaier kan du bruke pizzadeig, eller lage paideig av havregryn, kesam og egg. Anonymous poster hash: 6c5de...9e9
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2015 #5 Skrevet 11. mai 2015 Eller rett og slett droppe bunnen og lage den som en frittata. Anonymous poster hash: 6c5de...9e9
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2015 #6 Skrevet 11. mai 2015 Eller du kan lage eplekake i stedet. Anonymous poster hash: d69d8...f99
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2015 #7 Skrevet 12. mai 2015 Filodeig fungerer ganske fint til pai. Anonymous poster hash: 6ccbf...0e0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå