Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har fått det servert sammen med stekt/grillet kjøtt i USA, men aldri fått somlet meg til å spørre om oppskriften. Noen som har en de vil dele med meg?

Skrevet

Denne er ganske god, sier de som liker maispuré.

Maispuré

4 stk maiskolbe

4 dl fløtemelk

2 ss smør

salt

nykvernet pepper

Kutt maiskornene av kolben og ha dem i kjele med fløtemelk (blanding av fløte og melk). Kok dette mørt på svak varme i ca 15 min og kjør dette til puré i en blender sammen med smøret og smak til med salt og pepper.

Oppskrifta er fra Tid for mat på TV2.

Skrevet

Lag vanlig hvit saus og ha i mais. Halvparten av maisen moser du i foodprocessor, hvis du vil.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...