Gå til innhold

Tapas til 17. mai


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er din tapasfavoritt?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Focaccia :)

AnonymBruker
Skrevet

Nå i mai: Grillet asparges med flaksalt og olivenolje.



Anonymous poster hash: 4bef1...669
  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Spanske kjøttboller i tomatsaus, poteter med aioli, bacon surrede dadler, asparges surret med bacon



Anonymous poster hash: 468a8...59a
  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Dadler med bacon rundt



Anonymous poster hash: e0b0e...4f2
  • Liker 1
Skrevet

Saltbakte poteter med mojo og/eller aïoli

Tortilla (omelett med poteter)

Kjøttboller

Gambas al pil-pil (reker stekt i olje med chili og hvitløk) med brød til

Spekemat

Gjest Gjesp
Skrevet

Jeg skal også ha gjester på tapas 17. mai og det viktigste for meg er foccaccia og aioli. I tillegg skal jeg ha spekeskinke, oster, kjøttboller, chilimarinert scampi, stenfrie svisker surret med bacon, salte mandler, rød pesto, salat osv ...

Skrevet

Hvitløksmarinert scampi! Og focaccia med aioli. Spekeskinke, gjerne med hjemmelaget potetsalat.

Gjest Ennasus
Skrevet

Asparges og blomkål surret i spekeskinke, og stekt i ovnen/grillet

Hvitløk og chilimarinert scampi

Hvitvinsdampede blåskjell

Minispyd med grillet sjarlottløk, sukkerert, cherrytomat

Bruschetta

Focaccia

Grillet sjampinjong

Skrevet

Saltbakt potet med aioli

Scampi

Lefseruller

Oster

Chorizo

Bruschetta

Skrevet

På 17 mai ville jeg gått for:

eggerøre

laks

spekeskinke

fenalår

salat

kringle

godt brød

rømmegrøt

Og kanskje diverse oster og evt. noe mer kjøtt

  • Liker 2
Skrevet

Spicy kjøttboller i tomatsaus.

Kyllingvinger.

Spekemat.

Aioli

Focaccia

Potetbåter

AnonymBruker
Skrevet

Kjøttboller med hvitløk og chili i :F



Anonymous poster hash: 0502e...e70
AnonymBruker
Skrevet

På 17 mai ville jeg gått for:

eggerøre

laks

spekeskinke

fenalår

salat

kringle

godt brød

rømmegrøt

Og kanskje diverse oster og evt. noe mer kjøtt

Ost med oliven og gode tomater. Det er 17. mai og noe tradisjoelt hører til. Fisk er nesten en selvfølgelighet, til et koldtbord ville jeg også hatt varmrøyka makrell og syltet rødbeter og rå løk i skiver.

Anonymous poster hash: f3af0...9a8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...