AnonymBruker Skrevet 10. mai 2015 #1 Skrevet 10. mai 2015 Hva synes du er det beste fyllet til en pavlova? Jeg trenger tips! Anonymous poster hash: f8220...abf
venus_ Skrevet 10. mai 2015 #2 Skrevet 10. mai 2015 Vaniljekrem blandet med pisket kremfløte. Evt med et tynt lag limekesam eller lemon curd under.
Gjest Ennasus Skrevet 10. mai 2015 #3 Skrevet 10. mai 2015 Åå det finnes så mange gode pavlovaer.. Krem, lemoncurd og friske jordbær/bringebær Sjokoladekrem og nøtter Vaniljekrem, pisket krem og valgfri bær Bringebær-oste-fløtekrem med valgfri bær Vaniljekrem og bringebær curd Banankrem/eplekrem med karamellsaus Pisket krem, nøtter og karamell
Fleur Delacour Skrevet 10. mai 2015 #4 Skrevet 10. mai 2015 På "Det søte liv" finner du en oppskrift på Pavlova med eggekrem, krem og bær. Den er bare helt nydelig.
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2015 #5 Skrevet 10. mai 2015 Pavlova er bare såååå klisje og gammal kjerring ass. Anonymous poster hash: e69de...f94 2
Gjest tuppesjura Skrevet 10. mai 2015 #6 Skrevet 10. mai 2015 Pleier å ha vaniljeis og frukt på pavlovaen. Må spises med en gang da, men nam!!
LilleBallerina Skrevet 10. mai 2015 #8 Skrevet 10. mai 2015 Hjemmelaget vaniljekrem, vanlig krem, jordbær, bringebær, blåbær og pasjonsfrukt på toppen.
peppermyntete Skrevet 10. mai 2015 #9 Skrevet 10. mai 2015 Sjokoladepavlova! Mest fordi jeg blir skikkelig kvalm av vanlig krem lagd av kremfløte.
Gjest Peanut Skrevet 11. mai 2015 #10 Skrevet 11. mai 2015 Pavlova er bare såååå klisje og gammal kjerring ass. Driter jeg i. :3 Det er digg. Jeg liker det med vaniljekrem og bær. ^^,
Viktualia Skrevet 11. mai 2015 #11 Skrevet 11. mai 2015 Blanding av vaniljekrem og krem av pisket fløte, med masse innmat fra modne pasjonsfrukter oppå. Det blir ikke så vakkert i seg selv, så det kan være ok å pynte med andre bær, f.eks jordbær og blåbær.
Severus Skrevet 12. mai 2015 #12 Skrevet 12. mai 2015 Pavlova er bare såååå klisje og gammal kjerring ass. Anonymous poster hash: e69de...f94 Gå å spis fromasjkake du
*Emma* Skrevet 12. mai 2015 #13 Skrevet 12. mai 2015 (endret) Jeg syns det er best at den serveres med noe litt syrlig - siden alt er så søtt. Så jeg lager pavlova med ett lag lemoncurd eller pasjonsfruktcurd, pisket krem oppå der- og friske bær på toppen. Det er knallgodt Endret 12. mai 2015 av *Emma*
Gjest 2JZ Skrevet 12. mai 2015 #14 Skrevet 12. mai 2015 Hjemmelaget vaniljekrem, vanlig krem, jordbær, bringebær, blåbær og pasjonsfrukt på toppen. Akkurat sånn jeg liker den også.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå