Gjest Eiss Skrevet 9. mai 2015 #1 Skrevet 9. mai 2015 Hvorfor smaker bacon stekt i stekepanne mer enn bacon stekt på stekeplate i ovn?
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2015 #2 Skrevet 9. mai 2015 Jeg liker bedre stekt i ovn, føler den blir gjevnere stekt da. Synest begge deler smaker like myeAnonymous poster hash: 0a4b6...36a 1
Gjest Eiss Skrevet 9. mai 2015 #3 Skrevet 9. mai 2015 Jeg liker bedre stekt i ovn, føler den blir gjevnere stekt da. Synest begge deler smaker like myeAnonymous poster hash: 0a4b6...36a Det synes ikke jeg.
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2015 #4 Skrevet 9. mai 2015 Det synes ikke jeg. Nei vell, men det gjør jeg det er jo bare og steke i panna da, ikke verre enn detAnonymous poster hash: 0a4b6...36a 1
Gjest Eiss Skrevet 9. mai 2015 #5 Skrevet 9. mai 2015 Nei vell, men det gjør jeg det er jo bare og steke i panna da, ikke verre enn detAnonymous poster hash: 0a4b6...36a Ja? Jeg spør bare hvorfor smaken endres.. Er det forbudt?
Pawn Hearts Skrevet 9. mai 2015 #6 Skrevet 9. mai 2015 Et viktig og vanskelig spørsmål. Selv synes jeg ovnsstekt bacon blir like bra, og det er en rensligere måte å gjøre det på. Hvis du mener pannestekt bacon smaker mer, kommer det kanskje av at det er fetere? En god del av fettet renner jo av på bakepapiret.
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2015 #7 Skrevet 9. mai 2015 Finnes det faktisk folk som tar baconet i ovnen? Anonymous poster hash: d3756...671
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2015 #8 Skrevet 9. mai 2015 Finnes det faktisk folk som tar baconet i ovnen? Anonymous poster hash: d3756...671 Ja. Anonymous poster hash: 1603e...947 4
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2015 #9 Skrevet 9. mai 2015 Finnes det faktisk folk som tar baconet i ovnen? Anonymous poster hash: d3756...671 Ja det er helt normalt, det er sånn de steker bacon til bla hotell frokost også Anonymous poster hash: 0a4b6...36a
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2015 #10 Skrevet 9. mai 2015 Ja det er helt normalt, det er sånn de steker bacon til bla hotell frokost også Anonymous poster hash: 0a4b6...36a Ja, men dette baconet er jo grusomt. Skikkelig ekkelt. Dette gjør de jo selvsagt for å spare tid. Det er mye lettere, men produktet blir jo helt forferdelig. Anonymous poster hash: d3756...671
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2015 #11 Skrevet 9. mai 2015 Ja, men dette baconet er jo grusomt. Skikkelig ekkelt. Dette gjør de jo selvsagt for å spare tid. Det er mye lettere, men produktet blir jo helt forferdelig. Anonymous poster hash: d3756...671 Om baconet smaker grusomt så vil jeg tro det ville smakt grusomt om de stekte det i panna også. Vi pleier å steke baconet i stekeovnen en gang i blant, og jeg har aldri merket noen forskjell i smaken. Anonymous poster hash: be290...348 2
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2015 #12 Skrevet 9. mai 2015 Foretrekker på bakepapir i ovn. Anonymous poster hash: 7ff76...f72 3
Pawn Hearts Skrevet 9. mai 2015 #13 Skrevet 9. mai 2015 Finnes det faktisk folk som tar baconet i ovnen? Anonymous poster hash: d3756...671 http://mattips.org/bacon-i-ovn/
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2015 #14 Skrevet 9. mai 2015 Ja, men dette baconet er jo grusomt. Skikkelig ekkelt. Dette gjør de jo selvsagt for å spare tid. Det er mye lettere, men produktet blir jo helt forferdelig. Anonymous poster hash: d3756...671 Og fordi man lager til veldig, veldig mange mennesker som alle vil ha maten sin på samme tid, og varm. Hvis baconet smaker grusomt stekt i ovnen smaker selve baconet grusomt. Kan jo være du ikke liker bacon som ikke er stekt 1 minutt før du spiser det, som sier seg selv at ikke går på en buffet. Fettet på baconet gir smaken. Anonymous poster hash: 7d10a...f63
Gjest Pet Skrevet 9. mai 2015 #15 Skrevet 9. mai 2015 Jeg har stekt bacon på plate i ovnen én gang og da tok det fyr. så det ble første og siste gang.
Gjest MissMa Skrevet 9. mai 2015 #16 Skrevet 9. mai 2015 Har nå ikke ovn/stekeplate, så jeg har gjort det i mikro, lagt på papir. Funker det og
FantasDick Skrevet 9. mai 2015 #17 Skrevet 9. mai 2015 Synes bacon stekt i ovn smaker bedre enn stekt i panne, jeg. Tynne baconskiver med jevn fettfordeling stekt til det er mykt, men litt crispy på plate i ovn er helt sinnsykt godt! 1
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2015 #18 Skrevet 9. mai 2015 Alt man steker i panne og ovn smaker jo forskjellig. I stekepannen får man stekeskorpe og det blir mere fett, og fett gir smak Anonymous poster hash: 541f6...c57
debattanten Skrevet 10. mai 2015 #19 Skrevet 10. mai 2015 Man får selvfølgelig også stekeskorpe i ovnen og smaken blir veldig god. Likt resultat får man likevel ikke, tekstur og smak kan nok variere en del med samme bacon fordi man får ulik stekeskorpe og fettsammensetning. Selv steker jeg i pannen til få personer, er det mye folk er stekeovnen mye mer praktisk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå