fjærestein Skrevet 8. mai 2015 #21 Del Skrevet 8. mai 2015 Eller fiskegrateng på brød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blådiamant Skrevet 8. mai 2015 #22 Del Skrevet 8. mai 2015 Vi pleier å ha raspet gulrot. Noen ganger med eddik og sukkerlake. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ambador Skrevet 9. mai 2015 #23 Del Skrevet 9. mai 2015 Pleier å lage dette: Raspet gulrot og eple, sitron, hakkede mandler, rosiner og litt sukker. Veldig godt til fiskefrateng! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 9. mai 2015 #24 Del Skrevet 9. mai 2015 Revet gulrot, kokt potet og smeltet meierismør. Og gratengen må være hjemmelaget. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 10. mai 2015 #25 Del Skrevet 10. mai 2015 (endret) Smeltet smør og revet gulrot. Det eneste som duger, tror jeg må ha det snart. Hvilken ferdig fiskegrateng anbefaler kg-folket? http://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/fisk-og-skalldyr/hjemmelaget-fiskegrateng Denne er veldig god, og enkel å lage Jeg bruker å ha kokte poteter, gulrøtter (enten kokt eller revet), smeltet smør og en klatt rømme ved servering. Endret 10. mai 2015 av skruf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SiMa Skrevet 10. mai 2015 #26 Del Skrevet 10. mai 2015 http://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/fisk-og-skalldyr/hjemmelaget-fiskegrateng Denne er veldig god, og enkel å lage Jeg bruker å ha kokte poteter, gulrøtter (enten kokt eller revet), smeltet smør og en klatt rømme ved servering. Det er omtrent sånn jeg lager den når jeg lager det selv, men noen ganger hadde det vært greit med noe som bare kan puttes rett i ovnen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FruLuna Skrevet 10. mai 2015 #27 Del Skrevet 10. mai 2015 Lager fiskegrateng med makaroni i, så da har jeg bare råkost eller dampede grønnsaker ved siden av. Poteter ved siden av synes jeg blir overflødig (men skjønner at det er forskjellige synspunkter på det). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Singha Skrevet 10. mai 2015 #28 Del Skrevet 10. mai 2015 Råkost, poteter og smør eller bacon. Foretrekker uten makaroni. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cata Skrevet 10. mai 2015 #29 Del Skrevet 10. mai 2015 Jeg pleier ha kokte poteter, kokte gulrøtter og en liten klatt kaldt smør ved siden av selve gratengen. (Synes det smaker mer enn smeltet smør - og det er omtrent eneste gangen jeg spiser smør.) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå