lemon-aid Skrevet 6. mai 2015 #1 Skrevet 6. mai 2015 Melk? vann? Noen spesiell frukt? nå begynner fantasien min å bli dårlig, vil gjerne høre hva dere bruker…. :-)
FantasDick Skrevet 6. mai 2015 #2 Skrevet 6. mai 2015 Blanding av melk/vann, linfrø, solsikkefrø, kanel og cottage cheese. Noen ganger banan eller blåbær.
Gjest Eiss Skrevet 6. mai 2015 #3 Skrevet 6. mai 2015 Havregryn, melk, smørøye og sukker.. Ikke det du ville høre?
Thorn Skrevet 6. mai 2015 #4 Skrevet 6. mai 2015 Hvis jeg lager overnatter grøt har jeg i peanøttsmør og topper med banan og syltetøy. Hvis jeg koker grøt varierer det mellom å koke med rosiner og/eller aprikos og toppe med nøtter, koke med eple og ha på kanel, eller å koke den ren og toppe med blåbær. Hender også at jeg blander med fruktmusli før koking. Lager alltid med melk
Chizue Skrevet 6. mai 2015 #5 Skrevet 6. mai 2015 Bruker vann Om jeg ønsker den litt søtere så har jeg i rosiner før koking Ellers som topping har jeg i enten: (Ikke alt, enten eller) banan, sukker+kanel+smør, blåbær, små eplebiter+kanel, Ellers tenker jeg at jeg kan ha på alt mulig godt Tenker ikke mye over om jeg ødelegger havregrøten fordi det blir for mye sukker Er ikke en helsefreak-Helse fanatiker, så jeg koser meg med maten jeg ^^ (
AnonymBruker Skrevet 6. mai 2015 #6 Skrevet 6. mai 2015 Basis: havregryn, bittelitt salt, og vann. Søter alltid med sukrin og/eller stevia. - kanel - banan - kanel og banan - blåbær - blåbær, banan og kanel - kakaopulver - peanøttmel og/eller peanøttsmør - brunost Det hender jeg har cottage cheese eller proteinpulver i også om jeg ønsker et mer komplett måltid. Jeg kan også tilsette frø og nøtter. Anonymous poster hash: f0a41...117
Gjest EpleDrue Skrevet 6. mai 2015 #8 Skrevet 6. mai 2015 Har i peanøttsmør om det er overnight oats Ellers syltetøy
bollebølle Skrevet 6. mai 2015 #9 Skrevet 6. mai 2015 Havregryn og vann i microen, så står den og blir kald. Toppes med sukker og kanel.
AnonymBruker Skrevet 6. mai 2015 #10 Skrevet 6. mai 2015 Peanøttpulver, peanøttsmør, peanøtter, mandler, banan, proteinpulver, stevia med smak, blåbær, jordbær, syltetøy, gresk yoghurt, proteinfluff Anonymous poster hash: 657b2...d3b
Kaffejenta30 Skrevet 6. mai 2015 #11 Skrevet 6. mai 2015 (endret) Vann og en dæsj med Styrk-melk, litt vaniljepulver, et halvt oppskåret eple og en dæsj kanel. Edit: Og gjerne noen hakkede valnøtter. Luksushavregrøt pleier vi å kalle det her i huset Endret 6. mai 2015 av Kaffejenta30
Nana Skrevet 6. mai 2015 #12 Skrevet 6. mai 2015 Havregryn, kruskakli og vann i mikroen. Topper med kanel, en neve blåbær og 1 ss cottage cheese eller kesam
AnonymBruker Skrevet 6. mai 2015 #13 Skrevet 6. mai 2015 Gjør det enkelt: Hiver ferdigkokt vann oppi skåla med gryn, rører rundt, lar stå i noen minutter, blander oppi et par ss økologisk eplemos og drysser på kanel. Har jeg ikke eplemos så blir det sukker og kanel eller evt et par ss annet sukkerfritt syltetøy. Er også godt med cottage cheese og bringebær feks, og gjerne hakkede mandler på toppen. Men disse litt dyrere variantene blir det sjeldent her i gården Anonymous poster hash: c5d69...723
AnonymBruker Skrevet 6. mai 2015 #14 Skrevet 6. mai 2015 Jeg bruker melk, kanel, honning og blåbær:) Evt. har jeg nøtter eller banan i:) Anonymous poster hash: 520aa...b7c
Gjest HeiHade Skrevet 6. mai 2015 #15 Skrevet 6. mai 2015 Melk. For tiden har jeg ingenting oppå. Har spist meg lei av alt tilbehøret og synes for øyeblikket at grøten er best helt som den er. Det endrer seg nok etterhvert.
lemon-aid Skrevet 6. mai 2015 Forfatter #16 Skrevet 6. mai 2015 tusen takk for tips, er jo ingen grenser for hva man kan putte oppi, tydeligvis Mye gode tips her.
lemon-aid Skrevet 6. mai 2015 Forfatter #17 Skrevet 6. mai 2015 Peanøttpulver, peanøttsmør, peanøtter, mandler, banan, proteinpulver, stevia med smak, blåbær, jordbær, syltetøy, gresk yoghurt, proteinfluff Anonymous poster hash: 657b2...d3b Hva er proteinfluff?
AnonymBruker Skrevet 6. mai 2015 #18 Skrevet 6. mai 2015 Lager grøten på 1,5 dl havregryn og 3 dl vann + en klype salt. Syns det er veldig godt å ha frossen frukt oppi (tar det oppi samtidig med alt det andre, så blir det passelig når grøten er ferdig kokt). Både banan, jordbær og blåbær er veldig godt, men bringebær er best! Og så litt kanel og/eller kokos på toppen. NAM! :D Før spiste jeg alltid, uansett hvilken type grøt, med kanel sukker og smørøye, men nå syns jeg det er mest risengrynsgrøt-topping, forbinder det veldig med jul. Oooog! Peanøttsmør er veldig godt på! Spiste det en lang periode, men ble skikkelig lei. Kommer sikkert tilbake til det en vakker dag, hehe Anonymous poster hash: d8ffc...96a
Gjest bruker83924 Skrevet 6. mai 2015 #19 Skrevet 6. mai 2015 Jeg koker havregrynen først med vann, deretter har jeg litt melk oppi. Som oftest har jeg enten linfrø eller quina oppi. Når grøten er ferdig har jeg mandler, 1 ts kanel, og sukrin på. Lærte nettopp av en venninne å lage blåbærgrøt. Det er skikkelig godt. Da koker du frosne blåbær, havregryn, litt vann og melk oppi en gryte. Utrolig godt, og veldig sunt ^^
AnonymBruker Skrevet 6. mai 2015 #20 Skrevet 6. mai 2015 Kruskakli, bær, banan. Anonymous poster hash: e5034...905
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå