Gå til innhold

Cottage cheese


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har fått flere begre med cottage cheese, noe har jeg brukt i brødbakst, men jeg kunne trenge noen tips til andre ting jeg kan bruke cottage cheese til.

Hva bruker dere cottage cheese til?



Anonymous poster hash: 2c0e1...13b
Videoannonse
Annonse
Gjest Mocchhaa
Skrevet

Bruk det som pålegg på knekkebrød f.eks med banan eller annen frukt over. Spis bare cottage cheese med f.eks syltetøy i (nam!!)

Gjest bruker83924
Skrevet

Bruker mest mager cottage cheese, da jeg liker konsistensen bedre. Pleier å spise det hver dag som et måltid, sammen med jordbærsyltetøy og mandler. Bruker da ca et halvt beger. Er også godt å bruke cottage cheese i stedet for vanlig gulost på pizza, burger, som pålegg osv.

Gjest Eurodice
Skrevet (endret)

Cottage cheese med gressløk er deilig pålegg. Kanskje det går an å bruke den til ostekake? Det har jeg aldri prøvd.

Jeg googlet og fant mange oppskrifter på brød og rundstykker med cottage cheee.

Endret av Arabella
  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Tusen takk til dere alle tre, her var mange gode tips :). Er jo greit å bruke maten som jeg er så heldig å ha fått.



Anonymous poster hash: 2c0e1...13b
AnonymBruker
Skrevet

- Har i salat til lunsj hver dag

- Med frukt/bær/nøtter og litt stevia/sukrin (blander gjerne inn kesam også for mer kremet konsistens)

- Med kakaopulver og litt søtning (også her kan kesam blandes inn)

- I lasagne/moussaka som alternativ til hvit saus

- Som tilbehør til moussaka/lasagne

- Med kanel og sukrin



Anonymous poster hash: f236b...00d
  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

- Har i salat til lunsj hver dag

- Med frukt/bær/nøtter og litt stevia/sukrin (blander gjerne inn kesam også for mer kremet konsistens)

- Med kakaopulver og litt søtning (også her kan kesam blandes inn)

- I lasagne/moussaka som alternativ til hvit saus

- Som tilbehør til moussaka/lasagne

- Med kanel og sukrin

Anonymous poster hash: f236b...00d

Blir jo bare bedre og bedre. Tusen takk!

Anonymous poster hash: 2c0e1...13b

Skrevet

Jeg bruker CC i matlaging og baking. Som pålegg sammen med enten noe litt søtt som bær eller "salt" som grønnsaker og pepper. I skål med f.eks bær, frukt, nøtter, honning, syltetøy, sukrin o.l. Eller bare rett fra boksen innimellom. :)

  • Liker 1
Gjest Gjest_Idja
Skrevet

Kjempegodt i eggerøre og havregrøt.

Om min siste favoritt: Cottage cheese, vaniljekesam/vaniljeskyr blandet med bakekakao, med bær på. Deilig frokost/mellommåltid/dessert.

Skrevet

Har akkurat "oppdaget" cottage cheese selv, men spiser det allerede til alt. Jeg har bare smakt mager cc, men regner med det er litt av det samme?

Spiser det sammen med havregrøt til frokost, sammen med salat til lunsj, og som tilbehør til nesten alle middager. Det smaker jo godt til alt! :biggrin:

Akkurat nå spiser jeg salatblader, chorizo og cc som lunsj, og i helga spiste jeg både hvit pizza med cottage cheese, og taco med cc.

  • Liker 1
Skrevet

Cc med 1 kork funlight,rør rundt, ha i bær,musli og nøtter.

Cc på landebrød med parmaskinke,parmesanost,ruccola og to skiver tomat.

AnonymBruker
Skrevet

Pannekake, vaffel, lapper

Alt av kaker og bakst.. (scones, boller, muffins, eplekake, horn, rundstykker, sjokoladekake, sitronkake, tiramisu, ostekake..)

Pai

Omelett

Smoothie

Lasagne

Fyll på pizza eller i wraps, empanadas, lefser, pitabrød..

Lasagne

Grøt

I canneloni

coleslaw

potetsalat

Fylt kyllingbryst (gjerne surret i spekeskinke)

pastasaus

iskrem!

mac and cheese

Erstatning/tillegg til ost når du gratinerer noe :) eks. cottage potatoes eller gratinert blomkål!

Dressing

På bakt potet eller i fylte søtpotet/paprika osv

Kan brukes til så mangt :)



Anonymous poster hash: 2ee95...f32

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...