Gjest Cathe. Skrevet 4. mai 2015 #1 Del Skrevet 4. mai 2015 Får et par venninner på besøk i morgen kveld. Spurte hva som var ønskelig at jeg serverte, og vi ble enige om Nachos. Da jeg ba om "handleliste"-ønsker ble jeg litt i beit over hvordan jeg skal servere dette. Jeg er vant til å lage små munnfuller med kjøttdeig og ost som gratineres i ovnen. Hvordan serverer dere Nachos? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O.G. Skrevet 4. mai 2015 #2 Del Skrevet 4. mai 2015 Sånn som du omtrent. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Riviera Skrevet 4. mai 2015 #3 Del Skrevet 4. mai 2015 Kjøttdeig m tacokrydder i ildfast form, nachoschips dandert rundt med ost over kjøttdeigen og litt på chipsene:) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
peppermyntete Skrevet 4. mai 2015 #4 Del Skrevet 4. mai 2015 Legger nachochips på en plate med bakepapir. Fordeler kjøttdeig med hjemmelaget tacokrydder, brune bønner, mais og litt finhakket løk over og strør ost på toppen. Steker til osten er smeltet og litt gyllen. Serverer med guacamole, rømme og tacosaus/salsa. Varierer fyllet med purre, jalapeños, tomat og paprika i biter. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
miaw Skrevet 4. mai 2015 #5 Del Skrevet 4. mai 2015 Lag guacomole, ha purre, mais og rødløk oppi små skåler. Salsa og rømme til selvfølgelig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bettina82 Skrevet 4. mai 2015 #6 Del Skrevet 4. mai 2015 Legger chipsene i ildfast form. Har oppå karbonadedeig med hjemmelaget tacokrydder, masse vårløk, koriander og paprika. Gratineres i ovn med ost på toppen. Serverer sammen med enkel salat (f.eks grønt, tomat og agurk), hjemmelaget guacamolesalsa og rømme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2015 #7 Del Skrevet 4. mai 2015 Legger nachos i en ildfast form. Blander karbonadedeig, bønner og tacokrydder som jeg legger oppå. Gratinerer det i ovnen til osten er smeltet. Serverer med rømme, guacamole og salsa. Kan sikkert ha litt salat å.. Anonymous poster hash: 2dcba...b23 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
appelsinjuice Skrevet 4. mai 2015 #8 Del Skrevet 4. mai 2015 Tortillachips i ildfast form/fat, dekker med karbonadedeig og hjemmelaget salsa (tomater, løk, chili, hvitløk, paprika, jalapenos, mango, limejuice, koriander, chipotle, salt og pepper (kan sløyfe/legge til ting avhengig av hva jeg har i hus, f. eks ananas i stedet for mango) og ost på toppen (helst cheddar eller ridderost, det er nam!) Gratineres i ovn til osten er gylden, serveres med noe grønt til, rømme og hjemmelaget guacamole. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingvinsukker Skrevet 4. mai 2015 #9 Del Skrevet 4. mai 2015 Tortillachips med ost gratineres først. Topper deretter med tacokrydret karbonade/kjøttdeig, rømme, salsa, purre og paprika. Enkelt og greit! Min favoritt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 4. mai 2015 #10 Del Skrevet 4. mai 2015 Forskjellige måter.. 1. Dekker plata med nachos, heller på stekt kjøttdeig og ost (evt. jalapenos), gratiner til osten er smeltet. Server med rømme, salsa og avokado. (kan også servere med mais, rødløk, jalapenos..og annet tacoilbehør. 2.Samme som over, bare at jeg blanden mais, rødløk, jalapenos osv inn i kjøttdeigen og gratinerer sammen med nachosen. Men da liker jeg å servere en enkel salat til. 3.Gratinerer en og en nachos med ost (eller ost og jalapeno). Så serverer jeg enten salat til, eller bare alt mulig tilbehør så man kan plukke selv. og kjøttdeig selvfølgelig. ellers vil jeg enbefale deg å heller bruke nachosen som tilbehør til en texmex rett! Syntes nachos er ganske så kjedelig når det er "hovedingrediensen" på en måte.. Da kan du lage tacosuppe, chili con carne, fylt søtpaprika med tacokjøtt, mais, løk, ost.., tacopizza toppet med nachos, texmexpai og grateng, spyd, med kylling, bruk hakka nachos til panering.. Her er noen oppskrifter http://www.godt.no/#!/oppskrift/3044/texmexspyd http://trinesmatblogg.no/2011/03/03/chili-con-carne/ http://www.godt.no/#!/oppskrift/4193/mexepai http://www.godt.no/#!/oppskrift/6441/tortillasuppe http://kvardagsmat.no/2014/05/09/tacosuppe/ http://sirifossing.blogg.no/1399380034_tacosuppe.html http://www.godt.no/#!/oppskrift/1445/ekte-helgekos-tacopizza-paa-tykk-bunn-med-frisk-salsa http://www.godt.no/#!/oppskrift/4818/onsdagsdigg http://www.santamariaworld.com/no/Oppskrifter/Tex-mex/#!/tacotorsk-/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eiss Skrevet 5. mai 2015 #11 Del Skrevet 5. mai 2015 Nachips nederst, stekt tacokjøttdeig oppå, Jalapenos, nytt lag med Nachips og Ost på toppen. Gratineres i ovnen på 200 gr i 10 min Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eiss Skrevet 5. mai 2015 #12 Del Skrevet 5. mai 2015 Nachips nederst, stekt tacokjøttdeig oppå, Jalapenos, nytt lag med Nachips og Ost på toppen. Gratineres i ovnen på 200 gr i 10 min Og serveres med salat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå