AnonymBruker Skrevet 1. mai 2015 #1 Skrevet 1. mai 2015 Jeg trenger tips til gode oster til et ostefat. Noen andre tar seg av "pyseostene" (kremoster, gräddost o.l.) samt de skikkelig spenstige. Jeg er ute etter oster for sånne som meg. Jeg er veldig glad i ost, men liker ikke at den er for skarp eller for mye "sure sokker". Jeg liker godt Brie, skikkelig god cheddar, Manchego e.l. Camembert liker jeg ikke. Av blåmuggost liker jeg Cambozola, men har ikke funnet andre jeg klarer å spise uten at muggsmaken blir for framtredende. Så det må altså ikke for være for modent eller spenstig. Jeg er ute etter å prøve noe nytt, men kan ikke akkurat spise meg gjennom hele ostedisken så derfor ber jeg om råd. Anonymous poster hash: 3eeec...48e
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2015 #2 Skrevet 1. mai 2015 Ser ut til at du kanskje foretrekker lagrede hardoster? Hva med Gruyere? Den er god Anonymous poster hash: ed074...fa6 1
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2015 #3 Skrevet 1. mai 2015 Eller pecorino?Anonymous poster hash: ed074...fa6
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2015 #4 Skrevet 1. mai 2015 Jeg liker det ja, men jeg vil gjerne ha tips til mykere oster jeg kan ha på gode brød/kjeks. Anonymous poster hash: 3eeec...48e
AnonymBruker Skrevet 2. mai 2015 #5 Skrevet 2. mai 2015 Gorgonzola dulce? Anonymous poster hash: 9418b...708
venus_ Skrevet 2. mai 2015 #6 Skrevet 2. mai 2015 Brie cour de lion er kjempegod. Ellers kan du kanskje like Chaumes og brillat savarin, og St.Agur er en blåmuggost som ikke er så kraftig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå