Gå til innhold

Ostefat for begynnere.


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg trenger tips til gode oster til et ostefat. Noen andre tar seg av "pyseostene" (kremoster, gräddost o.l.) samt de skikkelig spenstige. Jeg er ute etter oster for sånne som meg. Jeg er veldig glad i ost, men liker ikke at den er for skarp eller for mye "sure sokker". Jeg liker godt Brie, skikkelig god cheddar, Manchego e.l. Camembert liker jeg ikke. Av blåmuggost liker jeg Cambozola, men har ikke funnet andre jeg klarer å spise uten at muggsmaken blir for framtredende. Så det må altså ikke for være for modent eller spenstig. Jeg er ute etter å prøve noe nytt, men kan ikke akkurat spise meg gjennom hele ostedisken så derfor ber jeg om råd. :)



Anonymous poster hash: 3eeec...48e
AnonymBruker
Skrevet

Ser ut til at du kanskje foretrekker lagrede hardoster? Hva med Gruyere? Den er god :)

Anonymous poster hash: ed074...fa6

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Eller pecorino?

Anonymous poster hash: ed074...fa6

AnonymBruker
Skrevet

Jeg liker det ja, men jeg vil gjerne ha tips til mykere oster jeg kan ha på gode brød/kjeks. :)



Anonymous poster hash: 3eeec...48e
AnonymBruker
Skrevet

Gorgonzola dulce?

Anonymous poster hash: 9418b...708

Skrevet

Brie cour de lion er kjempegod. Ellers kan du kanskje like Chaumes og brillat savarin, og St.Agur er en blåmuggost som ikke er så kraftig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...