LilleSnupp Skrevet 1. mai 2015 #1 Skrevet 1. mai 2015 Har kjøpt ny stekeovn og ikke fått bakt meg inn - og nå går tiden fra meg. Sukkerbunn som jeg alltid har fått til før blir nå klissete inni. Hvilke justeringer gjør jeg? Høyere steketemperatur? Lengre? .. og nå har koblingene i øverste etasje stoppet opp, så derfor spør jeg her.
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2015 #2 Skrevet 1. mai 2015 jeg pleier bare å steke kaka lengre jeg, om den fortsatt er klissete.. Anonymous poster hash: e750a...82b
LilleSnupp Skrevet 1. mai 2015 Forfatter #3 Skrevet 1. mai 2015 jeg pleier bare å steke kaka lengre jeg, om den fortsatt er klissete.. Anonymous poster hash: e750a...82b Den har ikke virket klissete når jeg har sjekket med en pinne. Ingen deig har sittet fast på trepinnen. 10 minutter ekstra?
Sally-Go-Round Skrevet 1. mai 2015 #4 Skrevet 1. mai 2015 Kanskje du finner svaret her: http://hobbykokken.no/2015/04/27/om-sukkerbrod-og-upalitelige-stekeovner/ 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå