Gjest Reza08 Skrevet 1. mai 2015 #1 Del Skrevet 1. mai 2015 Hva pleier du å ha som tilbehør til koteletter? Jeg liker potet og surkål til, tomatbønner eller potetmos. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2015 #2 Del Skrevet 1. mai 2015 ovnsbakte grønnsaker ris og brokkoli hasselbackpoteter brekkbønnesalat Anonymous poster hash: f5367...279 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2015 #3 Del Skrevet 1. mai 2015 Vi pleier bare å ha potet og brunsaus til. Eventuelt litt grønnsaker. Anonymous poster hash: cecb9...f87 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eiss Skrevet 1. mai 2015 #4 Del Skrevet 1. mai 2015 Jeg synes det ultimate tilbehøret til koteletter er en hjemmelaget potetsalat med masse purre i. Til nød går bakt potet eller salat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2015 #5 Del Skrevet 1. mai 2015 Stekte potetbåter med friske urter og hvitløk, enkel salat og dressing Kokte poteter og sjysaus/brun saus, tokt blomkål eller brokkokiAnonymous poster hash: fa129...6d8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 1. mai 2015 #6 Del Skrevet 1. mai 2015 Pleier å ha grønnsaker + en karbohydratkilde og evt.dressing og brød.. -Ovnsbakte/grilla grønnsaker (som regel rødløk,purre, gulrot, potet, paprika, blomkål, brokkoli -tomat"salsa"salat (mye tomater, rødløk, reddik, sukkererter, lime, kinakål, basilikum, vårløk -ovnsbakte potetbåter med sitronpepper, smør og maldonsalt (evt. hvitløk og andre smaker) -ris -potetsalat -blomkålris -aioli og focaccia eller hvitløksbrød -fløtegratinerte poteter -bakt potet -poteter i ildfast form sammen med løk lagvis, og ost på toppen med kraft (husker ikke hva det heter, så det på 4 stjerners middag) -hjemmelaget potetchips! -grilla mais, sopp, asparges Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SiMa Skrevet 1. mai 2015 #7 Del Skrevet 1. mai 2015 Pleier å ha grønnsaker + en karbohydratkilde og evt.dressing og brød.. -Ovnsbakte/grilla grønnsaker (som regel rødløk,purre, gulrot, potet, paprika, blomkål, brokkoli -tomat"salsa"salat (mye tomater, rødløk, reddik, sukkererter, lime, kinakål, basilikum, vårløk -ovnsbakte potetbåter med sitronpepper, smør og maldonsalt (evt. hvitløk og andre smaker) -ris -potetsalat -blomkålris -aioli og focaccia eller hvitløksbrød -fløtegratinerte poteter -bakt potet -poteter i ildfast form sammen med løk lagvis, og ost på toppen med kraft (husker ikke hva det heter, så det på 4 stjerners middag) -hjemmelaget potetchips! -grilla mais, sopp, asparges Oppskrifter? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 1. mai 2015 #8 Del Skrevet 1. mai 2015 (endret) Oppskrifter? Tar det egentlig bare på slump Men sånn ca: Blomkålris: -riv blomkål i rivjern/stavmikser til det blir kjempesmått. eller du kan finhakke. -Stek med en halv dl buljong eller med olje. Jeg liker også å frese finhakket rødløk, paprika og purre og ha det i sammen med blomkålen, blir litt mere smak da Anbefales VELDIG om du er glad i blomkål, dette er noe av det beste jeg vet om! Poteter i ildfast form: -Skjær skiver med potet og remser med løk. -Legg lagvis eller bare hulter til bulter -Bruk kraft/buljong (jeg bruker kalvefond) og fyll formen til ca halvveis, og dekk toppen med valgfri raspet ost. -Sett i ovnen på 180-200grader i ca 35-45 minutt (kommer ann på ovn, tykkelse på potet osv) -Når det er ferdig heller du bare ut vannet som blir igjen, og server (blir litt som fløtegratinerte utseendemessig) Potetchips: -Skjær potet i tynne skiver, krydre med valgfritt krydder (og olje dersom ønskelig) -Legg skivene på en rist og ha i ovnen på ca 200grader. -Lengde har jeg ikke peiling på, så bare følg med til de begynner å få litt farge Endret 1. mai 2015 av Ennasus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sola de Skrevet 2. mai 2015 #9 Del Skrevet 2. mai 2015 Blandet salat, ovnsstekt potet eller potetsalat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
peppermyntete Skrevet 3. mai 2015 #10 Del Skrevet 3. mai 2015 Nakkekoteletter i vinterhalvåret: kokte poteter, surkål, grønnsaker, rørt tyttebær og sjy. På grillen om sommeren: hjemmelaget potetsalat og en frisk salat (gjerne med vannmelon i!). Og alt annet man kan grille egentlig ^^ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. mai 2015 #11 Del Skrevet 3. mai 2015 Kottiser er Harry. Må nesten ha bearnaisesaus og Beate poteter til da for der er like harrrry. Anonymous poster hash: 00214...c6f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå