Gjest Raindrops Skrevet 30. april 2015 #1 Skrevet 30. april 2015 (endret) Jeg vil gjerne få mer innmat inn i kosten min. Spiser allerede lever, og lager en høvelig bra levergryte, men jeg vil gjerne prøve meg på annen type innmat også. Noen som har noen tips om hva som er godt? Jeg har ikke stekeovn, så det må være noe som kan lages uten det. Endret 30. april 2015 av Raindrops
Gjest crazycatlady Skrevet 1. mai 2015 #2 Skrevet 1. mai 2015 Moste lunger er det enkelte som liker. Oksehjerne og hjerte er det også noen gærninger som spiser, men hvordan det tilberedes aner jeg ikke siden jeg ikke spiser denslags.
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2015 #3 Skrevet 1. mai 2015 Jeg spiser gjerne hønsehjerter i fløtesaus. Blodpølse er også innmari godt, og kokt oksetunge med sylteagurk og majones er favorittpålegget mitt. Anonymous poster hash: 2643b...d17
Zzyzx Skrevet 1. mai 2015 #4 Skrevet 1. mai 2015 Haggis! Kanskje ikke det enkleste å lage selv i et land som ikke har det som sin nasjonalrett, men du verden så godt. Jeg kunne flyttet til Skottland bare pga haggisen. Kan kanskje kjøpes ferdig på Jacob's og Ultra på Colosseum hvis man bor i Oslo. 1
Sølvrosen Skrevet 1. mai 2015 #5 Skrevet 1. mai 2015 Blodpølse, stekes i skiver i stekepanne og spises med appelsin eller appelsinjuice og annet tilbehør Lungemos, varmes i stekepanne og spises med makaroni eller ris og noen grønnsaker
Vulpes Skrevet 1. mai 2015 #6 Skrevet 1. mai 2015 Kjøp matblod og lag blodpannekaker. Enkelt, godt og sunt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå