Gå til innhold

Fryste grønnsaker i fiskegrateng?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hei! Skal lage hjemmelaget fiskegrateng, tenkte å bruke fryst grønnsaksblanding.

Kan jeg ha den rett i fiskegratengen, og sette i ovnen? Må grønnsakene tines eller varmes først?



Anonymous poster hash: a3502...4af
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Vanligvis kan man bare slenge det rett oppi, men jeg tror kanskje jeg ville tina det først og latt det renne av litt vann, ellers så blir kanskje gratengen vassen?

Varme opp trenger du ikke, blir jo varmet i gratengen tror jeg :laugh:

Men jeg er ikke ekspert på fryste grønnsaker, bruker alltid ferske :vetikke:



Anonymous poster hash: e95e8...2ea
  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Ok, da prøver jeg! Takk for svar :)



Anonymous poster hash: a3502...4af
AnonymBruker
Skrevet

Tenker også å prøve å ha i litt bacon som jeg kutter i terninger.. Må det stekes først, tro? :)



Anonymous poster hash: a3502...4af
AnonymBruker
Skrevet

Tenker også å prøve å ha i litt bacon som jeg kutter i terninger.. Må det stekes først, tro? :)

Anonymous poster hash: a3502...4af

Jeg ville stekt baconet, så det blir "crispy" og ordentlig gjennomstekt. Kokt bacon er ikke så digg :P

Anonymous poster hash: e95e8...2ea

  • Liker 1
Skrevet

Eg lagar alltid fiskegrateng med frosne grønnsaker i. Legger først makaroni, og fisk oppi formen med den kvite sausen. Så har eg ein pakke brokkoliblanding på toppen, saus over der, og så griljermel til slutt. :) Det går kjempefint, og det er ein slager her i heimen. :D Du treng ikkje tine dei først eller noko som helst. Eg legger også fisken oppi rå, og steiker i ca ein halv time på 200 grader. Ang bacon så ville eg nok stekt det først? :)

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Eg lagar alltid fiskegrateng med frosne grønnsaker i. Legger først makaroni, og fisk oppi formen med den kvite sausen. Så har eg ein pakke brokkoliblanding på toppen, saus over der, og så griljermel til slutt. :) Det går kjempefint, og det er ein slager her i heimen. :D Du treng ikkje tine dei først eller noko som helst. Eg legger også fisken oppi rå, og steiker i ca ein halv time på 200 grader. Ang bacon så ville eg nok stekt det først? :)

Så praktisk! Jeg tinte grønnsakene litt nå, men da skal jeg prøve å ta de rett fra fryseren neste gang. :laugh: Tusen takk!

Anonymous poster hash: a3502...4af

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...