AnonymBruker Skrevet 30. april 2015 #1 Skrevet 30. april 2015 Selv om produktene er uåpnet så hender det jo at de står lenge i butikkhyllene før noen kjøper de. Er dette negativt for kvaliteten? Dette spørsmålet gjelder også hvis man "hamstrer inn" produkter (f.eks ved salg) og lar de stå uåpnet hjemme frem til man skal bruke de. Anonymous poster hash: c34fd...524
AnonymBruker Skrevet 30. april 2015 #2 Skrevet 30. april 2015 Ja, hvis temperaturen de er lagret i svinger veldig så går dette også utover kvaliteten. Det beste er å oppbevare slikt i en kjeller e.l. hvis man hamstrer produkter. Jevn og lav temperatur er best. Anonymous poster hash: cf433...90b
AnonymBruker Skrevet 30. april 2015 #3 Skrevet 30. april 2015 Ja, hvis temperaturen de er lagret i svinger veldig så går dette også utover kvaliteten. Det beste er å oppbevare slikt i en kjeller e.l. hvis man hamstrer produkter. Jevn og lav temperatur er best. Anonymous poster hash: cf433...90b Ok, men hvis temperaturen er lav og jevn så vil kvaliteten kunne holde seg "evig"? Så lenge produktet forblir uåpnet selvsagt:) Det er jo ofte 12 eller 24 mnd fra man åpner produktet. Anonymous poster hash: c34fd...524
AnonymBruker Skrevet 30. april 2015 #4 Skrevet 30. april 2015 Ok, men hvis temperaturen er lav og jevn så vil kvaliteten kunne holde seg "evig"? Så lenge produktet forblir uåpnet selvsagt:) Det er jo ofte 12 eller 24 mnd fra man åpner produktet. Anonymous poster hash: c34fd...524 Selvsagt ikke. Dersom et produkt inneholder oljer og fett så har dette en levetid. Typisk er 6 mnd til 2-3 år. Er produktet ditt uten konserveringsmidler så er levetiden et sted mellom 6 mnd og 3 år. I særlig komersielle kremer tilsetter man konserveringsmidler, men fortsatt holder det seg ikke evig. Etter 5 år ville jeg kastet alt. Desuten: en åpen krem holder seg ikke 12-24 mnd. Den har en liten "krukke-logo" med et tall under. denne forteller deg når produktet bør være oppbrukt. (Det har mer med bakterievekst enn med harskning å gjøre) Anonymous poster hash: 9e6e9...c96
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå