Gå til innhold

Lett rømme eller creme fraiche i hjemmelaga stroganoffgryte?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hva bruker du? :)

Anonymous poster hash: 1c0be...e3d

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Det jeg har for hånden.



Anonymous poster hash: 90bd0...52a
Skrevet

Bruker helst creme fraiche fordi rømme kan skille seg om det får for høy temperatur. Men om jeg bare har rømme bruker jeg det og passer på ekstra nøye :)

AnonymBruker
Skrevet

Så for smaken har det ikke noe å si? Lurer på hva jeg skal kjøpe :) Aldri laget dette før.

Anonymous poster hash: 1c0be...e3d

Skrevet

Rømme skiller seg npr den kokes så du bør bruke creme f.

AnonymBruker
Skrevet

Rømme skiller seg npr den kokes så du bør bruke creme f.

Om man har for sterk varme, har brukt rømme i flere gryter uten at den har skilt seg. Men kanskje lurest å kjøpe cf for å være trygg :)

Anonymous poster hash: 1c0be...e3d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...