AnonymBruker Skrevet 29. april 2015 #1 Skrevet 29. april 2015 Hva bruker du? Anonymous poster hash: 1c0be...e3d
AnonymBruker Skrevet 29. april 2015 #2 Skrevet 29. april 2015 Det jeg har for hånden. Anonymous poster hash: 90bd0...52a
Poserose Skrevet 29. april 2015 #3 Skrevet 29. april 2015 Bruker helst creme fraiche fordi rømme kan skille seg om det får for høy temperatur. Men om jeg bare har rømme bruker jeg det og passer på ekstra nøye
AnonymBruker Skrevet 29. april 2015 #4 Skrevet 29. april 2015 Så for smaken har det ikke noe å si? Lurer på hva jeg skal kjøpe Aldri laget dette før.Anonymous poster hash: 1c0be...e3d
Djungelvrål Skrevet 29. april 2015 #5 Skrevet 29. april 2015 Rømme skiller seg npr den kokes så du bør bruke creme f.
AnonymBruker Skrevet 29. april 2015 #6 Skrevet 29. april 2015 Rømme skiller seg npr den kokes så du bør bruke creme f. Om man har for sterk varme, har brukt rømme i flere gryter uten at den har skilt seg. Men kanskje lurest å kjøpe cf for å være trygg Anonymous poster hash: 1c0be...e3d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå