Christy Skrevet 25. august 2004 #1 Skrevet 25. august 2004 Prøvde for første gang å lage brownies i dag. Sånn ble den: Øverst ble den gyllen brun, men under var den litt klissete og litt deig aktig. Smaker deilig sjokolade da..Er dette riktig? Noen som vet?
Mockbamilla Skrevet 25. august 2004 #2 Skrevet 25. august 2004 Jepp, brownies skal være klissete og litt deig-aktig. Det er det som gjør det så godt
Christy Skrevet 25. august 2004 Forfatter #3 Skrevet 25. august 2004 Thanks! Da skal jeg kose meg etterpå
Gjest gjest1 Skrevet 25. august 2004 #5 Skrevet 25. august 2004 Brownies skal være klissete og deigaktig, men ikke så mye at du ikke kan skjære dem i ruter når den har kjølt seg litt.
Gjest 1111 Skrevet 25. august 2004 #6 Skrevet 25. august 2004 Du har brownies akkurat slik de skal være. kos deg med dem - de er farlig gode
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå