Gå til innhold

Portvin til dronning Maud fromasj?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hvilken type portvin brukes i denne desserten? Kan en eventuelt bruke en annen smakstilsetning som setter god smak på fromasjen?

Hilsen fra ei som tester ut desserter til konfirmasjon. :)

Anonymous poster hash: fe08d...9f5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Blås i portvin, smaker absolutt best uten :)

Anonymous poster hash: fcdfa...a73

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På polet har de en liten flaske portvin til under hundre kroner - så slipper du å kjøpe en stor flaske ingen liker og som ikke blir brukt - den er faktisk veldig god. Og tror den vil passe bra i dronning Maud fromasj.

Det er forresten denne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

På polet har de en liten flaske portvin til under hundre kroner - så slipper du å kjøpe en stor flaske ingen liker og som ikke blir brukt - den er faktisk veldig god. Og tror den vil passe bra i dronning Maud fromasj.

Det er forresten denne

Tusen tusen takk. Prøver ut denne i dag jeg :D

Anonymous poster hash: fe08d...9f5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg har laget uten. Gikk ned på høykant!

Anonymous poster hash: c340c...bcf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...