AnonymBruker Skrevet 28. april 2015 #1 Skrevet 28. april 2015 Hvilken type portvin brukes i denne desserten? Kan en eventuelt bruke en annen smakstilsetning som setter god smak på fromasjen? Hilsen fra ei som tester ut desserter til konfirmasjon. Anonymous poster hash: fe08d...9f5
AnonymBruker Skrevet 28. april 2015 #2 Skrevet 28. april 2015 Blås i portvin, smaker absolutt best uten Anonymous poster hash: fcdfa...a73 2
Agathe Skrevet 28. april 2015 #3 Skrevet 28. april 2015 På polet har de en liten flaske portvin til under hundre kroner - så slipper du å kjøpe en stor flaske ingen liker og som ikke blir brukt - den er faktisk veldig god. Og tror den vil passe bra i dronning Maud fromasj. Det er forresten denne
AnonymBruker Skrevet 29. april 2015 #4 Skrevet 29. april 2015 På polet har de en liten flaske portvin til under hundre kroner - så slipper du å kjøpe en stor flaske ingen liker og som ikke blir brukt - den er faktisk veldig god. Og tror den vil passe bra i dronning Maud fromasj. Det er forresten denne Tusen tusen takk. Prøver ut denne i dag jeg :DAnonymous poster hash: fe08d...9f5
AnonymBruker Skrevet 29. april 2015 #5 Skrevet 29. april 2015 Jeg har laget uten. Gikk ned på høykant!Anonymous poster hash: c340c...bcf
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå