AnonymBruker Skrevet 27. april 2015 #1 Skrevet 27. april 2015 Hva har dere i salaten til kyllingsalat? Noe olje med krydder? Hvilke grønnsaker, frukte, linser? Eller annet? Rams opp! Takk Anonymous poster hash: 162f7...e9e
AnonymBruker Skrevet 27. april 2015 #2 Skrevet 27. april 2015 Hva som helst. alt går an med kyling. Anonymous poster hash: 3c0ab...c87
FitnessIna Skrevet 27. april 2015 #3 Skrevet 27. april 2015 Rødløk, granateple, fetaost, salat, avocado og eple! Kjempedigg kombinasjon. 1
super-s Skrevet 27. april 2015 #4 Skrevet 27. april 2015 Spinat, purreløk, agurk, sjampinjong (stekt) og egg. Kommer ikke på om det er mer jegbbruker!
King in the North Skrevet 27. april 2015 #5 Skrevet 27. april 2015 Agurk, tomat, rødløk, ruccola, olivenolje+en del sitronsaft. Om jeg gidder bruker jeg også en urtemix av basilikum, persille og salvie
Gjest Ennasus Skrevet 27. april 2015 #6 Skrevet 27. april 2015 1.Tomat, vårløk, rødløk, paprika, sukkererter, lime, reddik 2.Blomkål, brokkoli, salat, reddik, asparges, bønnestenger(?) 2.Salat, agurk, tomat, paprika, spinat/grønnkål/ruccola
AnonymBruker Skrevet 28. april 2015 #7 Skrevet 28. april 2015 Takk! Trodde at det skulle komme masse mer vi ikke bruker så godt å se at vi ikke er så kjedelige allikevel Anonymous poster hash: 162f7...e9e
peppermyntete Skrevet 28. april 2015 #8 Skrevet 28. april 2015 Jeg synes det er godt med kokt ris oppi for mer middagsfølelse!
AnonymBruker Skrevet 30. april 2015 #9 Skrevet 30. april 2015 Pasta eller couscous iblandet grønn pesto, cherry tomater, fetaost, sukkererter, ruccola Ruccola, vannmelon, feta, sukkererter og balsamico sirup Anonymous poster hash: e3fc3...03b
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2015 #10 Skrevet 1. mai 2015 Ruccola og mâchesalat, rødløk, agurk, melon, avocado, druer, sukkererter, cherrytomater og kylling Anonymous poster hash: 2351e...c11
Sola de Skrevet 2. mai 2015 #11 Skrevet 2. mai 2015 For kyllingsalat å ha på brød og lignende. Kinakål, rødløk, majones og kylling revet.
FantasDick Skrevet 3. mai 2015 #12 Skrevet 3. mai 2015 Noe grønt (crispi, spinat, mâche, hjerte), marinerte kyllingbiter, soltørket tomat, rødløk, feta/hvitost, mais, agurk, sukkererter, perletomat. Pasta er også ganske godt i kyllingsalat, synes jeg.
SjiraffenLaffen Skrevet 3. mai 2015 #13 Skrevet 3. mai 2015 (endret) Kinakål, sukkerter, tomat, paprika, agurk, rødløk, annanas, salat bønner, feta ost, egg, sopp, pasta penne, gulost i terninger og ananas. Endret 3. mai 2015 av SjiraffenLaffen
Christiania_Oslo Skrevet 4. mai 2015 #14 Skrevet 4. mai 2015 Kommer ann hvilken "stil"det er: Sp/It: chevre,rucola,cherrytomater,pinjekjerner,valnøtter som har fått en runde i honning,asparges og vinagrette av rødvinseddik,olivenolje,sukker,sennep og honning It: ruccola,parmesanost,små auberginer delt opp,cherrytomater,sort og grønn oliveno og penne. Dressing av olivenolje,sitron,salt,pepper og oregano. Arabisk: cous cous,bladpersille,paprika(forskjellige farver)rosiner,granateplekjerner,biter av aubergine/gresskar etc dressing av tyrkisk yoghurt med harissa. Thai: peanøtter,brokkoli og blomkålbunter,minimais,sitrongress,vårløk,koriander og sukkererter, saus kan bare være butikkjøp sweet n sour. Godt å blande ting som couscous,bulgur og pasta i salaten,litt mer utfyllende og gir kontraster. Pleier ofte å ha "stil"for salaten aka hvilken land og råvarer jeg mener passer til.
maipai Skrevet 4. mai 2015 #15 Skrevet 4. mai 2015 Hjertesalat, avokado, fetaost, pinjekjerner, olivenolje og malt pepper.
julie90 Skrevet 4. mai 2015 #16 Skrevet 4. mai 2015 Ruccula eller hjertesalat, eple, cherrytomat, avokado. I tillegg er det veldig godt med byggris oppi også Pleier egentlig bare å kaste alt jeg har i kjøleskapet oppi jeg.
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2015 #17 Skrevet 4. mai 2015 Aller helst: - Godt stekt sjampingjong - hjertesalat - tomat - agurk - mais - fetaost - olje Godt med hvitløksbaguett ved siden avAnonymous poster hash: 1e767...c2b
Puny Skrevet 4. mai 2015 #18 Skrevet 4. mai 2015 Her var det masse gode tips, men hvordan/med hva steker dere kyllingen? Naturell? Jeg pleier å ta på salt, pepper, rosmarin og marinere den i sitronsaft hvis jeg har tid... Noen andre? Ellers pleier jeg å ha pinjekjærner, avocado, rødløk, eple eller mango, cherrytomater, spinat, paprika og oliven...
grrwaffmjau Skrevet 4. mai 2015 #19 Skrevet 4. mai 2015 Jeg sverger til tandoorikrydder! Også er det veldig godt med stekt sjampinjong til. Mulig jeg er sær, hahah. Bruker ellers bare vanlig salat bestående av isberg, mais, agurk og fersk ananas/melon
maipai Skrevet 4. mai 2015 #20 Skrevet 4. mai 2015 Her var det masse gode tips, men hvordan/med hva steker dere kyllingen? Naturell? Jeg pleier å ta på salt, pepper, rosmarin og marinere den i sitronsaft hvis jeg har tid... Noen andre? Pleier å ha den i sous viden med diverse krydder. Gjerne spisskummen, hvitløkspulver, salt og paprikapulver. Freser den kjapt i panna før servering. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå