Djungelvrål Skrevet 27. april 2015 #1 Skrevet 27. april 2015 (endret) Skal lage kake med gul krem i langpanne fordi den skal rekke til mange. Holder det da å doble en oppskrift som er ment til en rund kakeform? Kjedelig hvis kaka blir for flat og tynn. Hva tenker dere? http://www.detsoteliv.no/oppskrift/suksesskake Endret 27. april 2015 av DreamOn
Gjest Lille-pus Skrevet 27. april 2015 #2 Skrevet 27. april 2015 Siden oppskriften er beregnet til en form med 24cm diameter så kan du måle langpannen du tenker bruke og finne arealet av denne. Arealet av en rund form med diameter 24 cm er 452,16 cm2 Dobbel oppskrift skal være nok til et areal på 904 cm2, så om arealet i langpannen din er større enn det så må du lage mer bunndeig Var det en grei måte å angripe problemet på? Langpanner er så ulike i størrelse, min er 39 x 33 cm innvendig, så jeg måtte ha laget 3 ganger den mengden som er beregnet til en rund 24 cm form. 1
Djungelvrål Skrevet 27. april 2015 Forfatter #3 Skrevet 27. april 2015 Takk for mattekunnskapene, da skal jeg måle langpanna mi.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå