AnonymBruker Skrevet 27. april 2015 #1 Skrevet 27. april 2015 For de som ikke vet hva det er så er det brød vakt med grovt (rug)mel, masse frø og egg, og stekes langsomt på lav varme. Er iallefall sånn jeg lager det. Men siden jeg ikke har oppi noe siktet hvetemel og kun grovt, er det vel en del sunnere enn vanlig brød en får kjøpt på butikken? Anonymous poster hash: c8248...77d
Supraspinatus Skrevet 28. april 2015 #2 Skrevet 28. april 2015 Hvis det skal være steinalderbrød så kan du ikke ha korn i. Korn ble ikke kultivert i steinalderen. Det er også ett av fundamentene i steinalder-liknende dietter. Men ja, i mine øyne er det sunnere med mer frø, nøtter og egg. Fremfor lyst mel og ekstra hvetestivelse og gluten for å få det til å henge sammen.
AnonymBruker Skrevet 28. april 2015 #3 Skrevet 28. april 2015 Litt ironisk navn på brødet, mtp at de ikke hadde sånt i steinalderenAnonymous poster hash: 0ec4a...d35
Supraspinatus Skrevet 28. april 2015 #4 Skrevet 28. april 2015 Litt ironisk navn på brødet, mtp at de ikke hadde sånt i steinalderenAnonymous poster hash: 0ec4a...d35 Enig, men det spiller nok på "steinalderdietten" (eng. "paleo diet") som overhodet ikke prøver å være helt lik hvordan man spiste i steinalderen, men heller bygge kostholdet på de samme prinsippene om hel og bærekraftig mat. Fremfor overprosessert fabrikkmat.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå