grrwaffmjau Skrevet 27. april 2015 #1 Skrevet 27. april 2015 Får middagsbesøk idag og hun ene som kommer har eggeallergi. Sei var ønsket til middag, og tenkte derfor å diske opp med panert sei. Men kan man panere uten egg? Har aldri lagd panert mat før, så er totalt grønn. Tenkte å panere med vanlig mel
Tvist Skrevet 27. april 2015 #2 Skrevet 27. april 2015 Når jeg panerer har jeg først salt/pepper, deretter mel, så egg og så panermel. Tror det funker fint å kutte bort de to siste ingrediensene.
Pawn Hearts Skrevet 27. april 2015 #3 Skrevet 27. april 2015 Bruk øl! Det er faktisk ikke tull. Bland mel, salt og pepper og rør inn nok øl til at du får en tyktflytende blanding. Jeg tror ikke alkoholen har så mye å si, så du kan sikkert bruke lettøl eller alkoholfritt. 1
Gjest Lille-pus Skrevet 27. april 2015 #4 Skrevet 27. april 2015 Dersom det ikke er 'påkrevet' med full panering så kan kanskje min mors måte være noe å tenke på? - jeg bruker den selv også. Litt hvetemel blandes med salt og pepper. (Jeg har det i en plastpose). Så putter du en og en seibit ned i pose og rister litt slik at biten dekkes med et tynt lag krydret mel, - etterpå er det rett i stekepannen.
peppermyntete Skrevet 27. april 2015 #5 Skrevet 27. april 2015 Dersom det ikke er 'påkrevet' med full panering så kan kanskje min mors måte være noe å tenke på? - jeg bruker den selv også. Litt hvetemel blandes med salt og pepper. (Jeg har det i en plastpose). Så putter du en og en seibit ned i pose og rister litt slik at biten dekkes med et tynt lag krydret mel, - etterpå er det rett i stekepannen. Støtter denne! Akkurat sånn far lager seibiff med løk! Nå vet jeg i alle fall hva som MÅ stå på menyen denne uka :D
grrwaffmjau Skrevet 27. april 2015 Forfatter #6 Skrevet 27. april 2015 Dersom det ikke er 'påkrevet' med full panering så kan kanskje min mors måte være noe å tenke på? - jeg bruker den selv også. Litt hvetemel blandes med salt og pepper. (Jeg har det i en plastpose). Så putter du en og en seibit ned i pose og rister litt slik at biten dekkes med et tynt lag krydret mel, - etterpå er det rett i stekepannen. Gjorde som du skrev her, og det ble suksess! Knallgodt! Tusen takk
Gjest Lille-pus Skrevet 27. april 2015 #7 Skrevet 27. april 2015 Gjorde som du skrev her, og det ble suksess! Knallgodt! Tusen takk Så flott Tusen takk for så fin tilbakemelding. Det var min glede å kunne gi noe som var brukelig
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå