AnonymBruker Skrevet 21. april 2015 #1 Del Skrevet 21. april 2015 Med sånn ordentlig pitabrød med mye smak, dressing med mye smak, godt krydret kjøtt osv.. Ah.. Har så lyst på den lokale kebaben, men kan ikke av personlige årsaker. Hvordan lager du kebab?? Anonymous poster hash: a5167...c0d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 21. april 2015 #2 Del Skrevet 21. april 2015 Lager bare iransk kebab, men den ligner ikke på den klassiske döneren/tyrkisk som jeg føler er det folk mener når de snakker om kebab. Den iranske varianten jeg har lært meg serveres med ris, salat (agurk, løk, tomat, olje, sitron, salt), bakte tomater og sumac. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. april 2015 #3 Del Skrevet 21. april 2015 Ok... Fristet ikke! Tenkte på den med krydret kjøtt, mais, jalapeno, dressing, salat.... MÅ HA.. Men hvordan.. Hva smaker kebabkrydderet man får kjøpt? Santa maria eller hindu eller noe...Anonymous poster hash: a5167...c0d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest rådyr Skrevet 21. april 2015 #4 Del Skrevet 21. april 2015 Kan du ikke bare be noen stikke å kjøpe for deg da? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. april 2015 #5 Del Skrevet 21. april 2015 Er utrolig nysgjerrig på den personlige grunnen din! Anonymous poster hash: 81adb...b06 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. april 2015 #6 Del Skrevet 21. april 2015 Kan du ikke bare be noen stikke å kjøpe for deg da? Nei.Anonymous poster hash: a5167...c0d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. april 2015 #7 Del Skrevet 21. april 2015 Samboeren min ville ikke ha idag siden "det er usunt", men skal ha til helga Anonymous poster hash: a5167...c0d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. april 2015 #8 Del Skrevet 21. april 2015 Vi steker kjøttdeig og har i kebabkrydder fra Hindu (selges på eks Kiwi). Har salat, ferdig kebabdressing eller en slags hjemmelaget (rømme, hvitløk, hakket agurk og dråper fra en lime, mengde på alt etter hva man ønsker). Og enten pitabrød eller couscous til. I salaten har vi isbergsalat, paprika, tomat, mais, løk, agurk og fetaost. Anonymous poster hash: 3eaa8...fc2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sweety pie Skrevet 21. april 2015 #9 Del Skrevet 21. april 2015 Søk på frumaela sin kebab i pita på google. Den har jeh laget maaaaange ganger. Og det virker nesten kjøpt yummy. Et tips, man kan få kjøpt kebab dressing, bjerkeskebab dressing Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. april 2015 #10 Del Skrevet 23. april 2015 Takk jeg lagde det en gang faktisk, med strimlet storfe. Marinerte i biffkrydder, chilikrydder og cayenne i endel timer. Smeltet på tunga. Hadde det, salat, mais og Kebab dressing i Kebab brød (noe jeg fant på ultra som de tydeligvis ikke selger lenger ). Men det ble så godt at jeg angrer på at jeg ikke skrev ned oppskriften på marinaden 😉. Tok det på slump...Anonymous poster hash: a5167...c0d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Litjmusa Skrevet 23. april 2015 #11 Del Skrevet 23. april 2015 Hei, veldig glad i kebab her. Og når vi ikke kjøper byens beste, så lager vi selv. Egentlig så er det enkelt å krydre denne selv. Vi kjøper som regel kebabkjøtt i Sverige, ferdig oppskjært. Så krydrer vi denne med salt, pepper, spisskummin (masse), paprika og chili, har i syltet Jalapeño om man liker dette, serveres med salat og hvitløksdressing og chilisaus man lager selv. Bruker ikke brød, men det brødet er ikke så vanskelig å lage. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. april 2015 #12 Del Skrevet 25. april 2015 Lager bare iransk kebab, men den ligner ikke på den klassiske döneren/tyrkisk som jeg føler er det folk mener når de snakker om kebab. Den iranske varianten jeg har lært meg serveres med ris, salat (agurk, løk, tomat, olje, sitron, salt), bakte tomater og sumac. Vil du dele oppskriften? Anonymous poster hash: baaa4...4d8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå