AnonymBruker Skrevet 20. april 2015 #1 Skrevet 20. april 2015 Mtp. Kaloriregning. Man spiser jo ikke beinet, så burde kanskje skjære av det først eller?Anonymous poster hash: 4cfa3...61b
AnonymBruker Skrevet 20. april 2015 #2 Skrevet 20. april 2015 Det utgjør jo ikke så stor forskjell. Vei hele koteletten, trekk fra noen gram fra koteletten og steik hele saken. Det er jo ikke så krise om du bommer på noen gram kotelett i regnskapet. Anonymous poster hash: b4bc3...511
Pringle Skrevet 20. april 2015 #3 Skrevet 20. april 2015 Jeg veier koteletten før jeg steker, og veier beinet etter at jeg har gnagd av kjøttet. Siden jeg spiser ganske store koteletter og ganske ofte, og må jobbe litt for å holde vekta, så jeg gjør det sånn. 1
AnonymBruker Skrevet 20. april 2015 #4 Skrevet 20. april 2015 Jeg bruker å veie det med. Blir ekstra bra når jeg har spist enda mindre enn jeg skriver opp Anonymous poster hash: 57d03...004
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå