Pixelia Skrevet 20. april 2015 #21 Skrevet 20. april 2015 - og jeg kjenner det som de kokte potene fra gårsdagens middag, kuttet i små terninger, andre kokte grønnsaker som var til overs fra gårsdagens middag, løk eller purre, bacon eller pølsebiter eller de tiloversblevne karbonadene fra gårsdagens middag kuttet i biter. Alt stekes i stekepanne, nykvernet pepper og eventuelt salt over før det toppes med speilegg m/flytende plomme. Det var slik pytt i panne var da jeg var barn Det samme her. Barndomsminner.
Drua Skrevet 22. april 2015 #22 Skrevet 22. april 2015 Vi spiser det ofte, fin måte å bruke opp rester på mmm!
Gjest Gjest_Hello Kitte Skrevet 22. april 2015 #23 Skrevet 22. april 2015 Spiser det hver gang jeg ser jeg har restemat eller grønnsaker som må brukes i kjøleskapet. Så noen ganger 1-2 ganger i uka, andre ganger 1 gang hver 4. mnd
AnonymBruker Skrevet 22. april 2015 #24 Skrevet 22. april 2015 Aldri. Anonymous poster hash: 0c51e...8fc
grrwaffmjau Skrevet 22. april 2015 #25 Skrevet 22. april 2015 Altfor sjeldent, men ble restefest idag og det gnukka i munnen
AnonymBruker Skrevet 22. april 2015 #26 Skrevet 22. april 2015 Like ofte som jeg spiser kebab. Det vil si to ganger i tiåret. Så det går lang nok tid i mellom at jeg glemmer helt hvor jævlig det smaker. Anonymous poster hash: 0c3b9...b92
AnonymBruker Skrevet 22. april 2015 #27 Skrevet 22. april 2015 Like ofte som jeg spiser kebab. Det vil si to ganger i tiåret. Så det går lang nok tid i mellom at jeg glemmer helt hvor jævlig det smaker. Anonymous poster hash: 0c3b9...b92 Restemiddag som du lager selv med poteter og løk og andre grønnsaker og noe kjøtt på pannen smaker jævlig? JøssAnonymous poster hash: d62da...e84 1
AnonymBruker Skrevet 22. april 2015 #28 Skrevet 22. april 2015 Sikkert ukentlig eller flere dager i uken. Bor alene og synes det er ebn fin måte å bruke opp rester på. Alt at kjøtt (pålegg), grønnsaker og hermetikk. Veldig sjelden den klassiske med poteter, løk og kjøtt da. Men oftere med mer grønnsaker og gjerne bønner i stedet for potet. Gjerne godt krydret og med masse hvitløk. Anonymous poster hash: 1817d...eba
AnonymBruker Skrevet 22. april 2015 #30 Skrevet 22. april 2015 Aldri, men nå fikk jeg skikkelig lyst på det. Må selvsagt ha ristet brød til. Usikker på om jeg har spist det med egg eller ikke. Nå er det satt opp på menyen. Anonymous poster hash: 00d1e...8a6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå