AnonymBruker Skrevet 19. april 2015 #1 Skrevet 19. april 2015 Hvor ofte spiser dere pytt i panne ? Anonymous poster hash: efa5f...cf3
julie90 Skrevet 19. april 2015 #3 Skrevet 19. april 2015 Pleier aldri å spise det, men hadde det faktisk forrige uke Enkelt, sunt og godt!
AnonymBruker Skrevet 19. april 2015 #4 Skrevet 19. april 2015 1-3 ganger i måneden. nå fikk jeg lyst på pytt i panne Anonymous poster hash: 61aee...085
AnonymBruker Skrevet 19. april 2015 #5 Skrevet 19. april 2015 Aldri. Anonymous poster hash: c6a5a...d0d 1
Gjest Lille-pus Skrevet 19. april 2015 #6 Skrevet 19. april 2015 Det går år mellom hver gang, men nå fikk jeg virkelig lyst på pytt-i-panne snart.
Gjest crazycatlady Skrevet 19. april 2015 #8 Skrevet 19. april 2015 Sjelden, kanskje en gang i skuddåret, men nå fikk jeg også lyst på! Er jo egentlig veldig godt.
FantasDick Skrevet 19. april 2015 #9 Skrevet 19. april 2015 Kan ikke huske at jeg har spist det de 10 siste årene i hvert fall, så.. Ganske sjeldent. 1
skreppamedleppa Skrevet 19. april 2015 #10 Skrevet 19. april 2015 Spiser det relativt ofte da det er en enkel rett å varme opp når vi går tur i naturen og skal spise mat ute. Eller når vi kommer sent hjem i hverdagen etter å ha vært på lang tur. Kanskje 3-4 ganger i måneden. Men kan også gå måneder mellom hver gang.
Gjest Margit Spat Skrevet 20. april 2015 #12 Skrevet 20. april 2015 Det går som regel en stund mellom hver gang, og det blir vel omtrent 5-6 ganger per år.
Pixelia Skrevet 20. april 2015 #13 Skrevet 20. april 2015 Sjelden, men nå fikk jeg også lyst på det. Speilegg på toppen er et must.
AnonymBruker Skrevet 20. april 2015 #14 Skrevet 20. april 2015 Sjeldent her og, men er godt med pytt i panne med brødskive toppet med karbonade og stekt egg:D Anonymous poster hash: b0ddf...232
Gjest Belle âme Skrevet 20. april 2015 #15 Skrevet 20. april 2015 Aldri. Smakte det ein gang og det smakte ikkje godt.
AnonymBruker Skrevet 20. april 2015 #16 Skrevet 20. april 2015 Jeg spiser det på veikroer i Sverige når jeg en sjelden gang er der. De "frysetørrede" versjonene man finner i matbutikkene i Norge er ikke engang i nærheten. Noen som har en god oppskrift på hjemmelaget pytt-i-panne? Anonymous poster hash: 38d96...79e
Pixelia Skrevet 20. april 2015 #17 Skrevet 20. april 2015 Jeg spiser det på veikroer i Sverige når jeg en sjelden gang er der. De "frysetørrede" versjonene man finner i matbutikkene i Norge er ikke engang i nærheten. Noen som har en god oppskrift på hjemmelaget pytt-i-panne? Anonymous poster hash: 38d96...79e Vi bruker da rester fra poteter i små terninger og andre kokte grønnsaker. Løk og lettsaltet sideflesk. Godt med nykvernet pepper. Og speilegg på toppen. Utrolig godt med plommen som blander seg med pannepytten.
AnonymBruker Skrevet 20. april 2015 #18 Skrevet 20. april 2015 Så sjelden at jeg ikke er sikker på hva det er....Anonymous poster hash: e62ff...d59
skreppamedleppa Skrevet 20. april 2015 #19 Skrevet 20. april 2015 Jeg spiser det på veikroer i Sverige når jeg en sjelden gang er der. De "frysetørrede" versjonene man finner i matbutikkene i Norge er ikke engang i nærheten. Noen som har en god oppskrift på hjemmelaget pytt-i-panne? Anonymous poster hash: 38d96...79e Pytt i panne kan lages på mange måter. Det er litt sånn restemiddag og en tar det en har. Vi pleier å ha i poteter, karbonader, små pølser, løk, kanskje en gulerot, kanskje sopp om vi har det, (alt i passelige biter) og et egg på toppen er alltid digg.. salt, pepper eller potete krydder, swipp og swopp og en grei middag er på bordet før en aner det
Gjest Lille-pus Skrevet 20. april 2015 #20 Skrevet 20. april 2015 Vi bruker da rester fra poteter i små terninger og andre kokte grønnsaker. Løk og lettsaltet sideflesk. Godt med nykvernet pepper. Og speilegg på toppen. Utrolig godt med plommen som blander seg med pannepytten. - og jeg kjenner det som de kokte potene fra gårsdagens middag, kuttet i små terninger, andre kokte grønnsaker som var til overs fra gårsdagens middag, løk eller purre, bacon eller pølsebiter eller de tiloversblevne karbonadene fra gårsdagens middag kuttet i biter. Alt stekes i stekepanne, nykvernet pepper og eventuelt salt over før det toppes med speilegg m/flytende plomme. Det var slik pytt i panne var da jeg var barn
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå