AnonymBruker Skrevet 17. april 2015 #1 Skrevet 17. april 2015 Har en kjøttdeig som gikk ut på dato i dag. Tok den ut av pakken nå og ser at den er grå.. Burde den kastes? Har en annen pakke fra samme merke (first price) og den er frisk og rød i fargen. Er forkjølet så har ikke noe luktesans dessverre heheAnonymous poster hash: e1c2c...219
grrwaffmjau Skrevet 17. april 2015 #2 Skrevet 17. april 2015 Hvis den har vært rød tidligere og blitt grå ville jeg nok stussa litt? Men ser i mange butikker at kjøttdeigene er mye mere grå mot de var, så dersom den var litt grå fra før går det nok fint.
debattanten Skrevet 17. april 2015 #3 Skrevet 17. april 2015 (endret) Fargen burde ikke bety så veldig mye. Salami, kjøttdeig og div pølser osv er som regel tilsatt fargestoffet Karmin som kommer i fra en type lus. Det gjør det rødere og mer tiltrekkende, i utgangspunktet er spekepølse og salami ganske grått av seg. Lukter det og ser greit ut så er det nok trygt å spise. Endret 17. april 2015 av debattanten
Fireflies Skrevet 17. april 2015 #4 Skrevet 17. april 2015 Så lenge den lukter greit, så ville jeg spist den
peppermyntete Skrevet 18. april 2015 #5 Skrevet 18. april 2015 Er den sånn som de pakkene på butikken du SER at har gått hull på eller noe fordi de er ekkelt grå/misfargede? I såfall hadde jeg ikke turt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå