AnonymBruker Skrevet 17. april 2015 #1 Del Skrevet 17. april 2015 Før var jeg alene og gjorde det i microen, men nå er vi 3 og microen står i boden. Vi improviserer oppvarmingen, men hva er ideell temperatur, ca tid og skal de i varm eller kald ovn?Anonymous poster hash: 112ba...f53 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thorn Skrevet 17. april 2015 #2 Del Skrevet 17. april 2015 Jeg pleier å sette rundstykkene i kald ovn, sette den på litt over 200 grader og la dem stå i ca fem minutt etter at ovnen har nådd temperaturen. Da blir de akkurat som nybakte 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. april 2015 #3 Del Skrevet 17. april 2015 Bruker samme metode som kjøpte frossenrundstykker. Kald ovn, 200 grader, 10 minutter. Steketiden kommer veldig an på ovnen, merker jeg, på hytta må jeg øke tiden til 12-13... Anonymous poster hash: 5aafd...c56 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 17. april 2015 #4 Del Skrevet 17. april 2015 Som Thorn. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lille-pus Skrevet 17. april 2015 #5 Del Skrevet 17. april 2015 Varmer dem i stekovnen. Kald ovn og ca 220 grader. Alternativt varmer jeg opp ovne til 220 grader, setter inn rundstykkene og slår av ovnen. Begge deler fungere like greit. Avhengig av størrelsen på rundstykkene tar det mellom 10 og 15 minutter fra de settes inn til de er ferdig oppvarmede. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AmandaVI Skrevet 17. april 2015 #6 Del Skrevet 17. april 2015 Skjærer dem i to mens de er frosne og varmer dem i fem min på 200 grader Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. april 2015 #7 Del Skrevet 17. april 2015 Jeg tiner rundstykkene på kjøkkenbenken under plastfolie til de er omtrent gjennomtinte, en times tid, og varmer så 2-3 minutter i ovnen på 200g varmluft, for å gjøre skorpen sprø igjen, og få den lune og fine uten at de tørker ut. Anonymous poster hash: 354cb...267 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. april 2015 #8 Del Skrevet 17. april 2015 Flotte ideer her, tusen takk:-) Jeg skal også steke ferske langtidshevde, så da begynner jeg i kald ovn og tar de ferske etterpå. Eneste er at ovnen er veldig rask hos oss, men det finner vi ut av.Anonymous poster hash: 112ba...f53 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå