Gå til innhold

Ovnsbakt laks


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal kjøpe sånne laksesider m/skinn og pakke inn i folie med urter, smør og løk. Hvor mange grader og hvor lenge?

Ca. 1,2 kg altså 1 hel side + litt mere.

Skrevet

Hvis du skal steke sidene hele vil jeg anbefale å bruke termometer fremfor tid. Lav varme (kanskje 150 grader) og stek til innertempen i den tykkeste delen av fileen er på ca 45 grader (eller sjekk en kokebok. Mat-Tina sier 45 grader). La så fileen hvile kanskje et kvarter eller noe - tempen vil stige noen grader etter at den er ute av ovnen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...