Titti72 Skrevet 23. august 2004 #1 Skrevet 23. august 2004 Skal kjøpe sånne laksesider m/skinn og pakke inn i folie med urter, smør og løk. Hvor mange grader og hvor lenge? Ca. 1,2 kg altså 1 hel side + litt mere.
glaciera Skrevet 23. august 2004 #2 Skrevet 23. august 2004 Hvis du skal steke sidene hele vil jeg anbefale å bruke termometer fremfor tid. Lav varme (kanskje 150 grader) og stek til innertempen i den tykkeste delen av fileen er på ca 45 grader (eller sjekk en kokebok. Mat-Tina sier 45 grader). La så fileen hvile kanskje et kvarter eller noe - tempen vil stige noen grader etter at den er ute av ovnen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå