AnonymBruker Skrevet 15. april 2015 #1 Skrevet 15. april 2015 Din favoritt innen sunn kvelds/frokost. Trenger inspirasjon Anonymous poster hash: 39777...ac2
julie90 Skrevet 15. april 2015 #3 Skrevet 15. april 2015 Jeg er blitt hekta på en ting! To brødskiver (jeg velger alltid et av Ingers etellerannet-brødene) ristet med litt olivenolje over. Hakker opp en stor tomat, og strør salt, pepper og basilikum over. Tar de oppå skivene, og tar deretter skinke/kalkunkorv/salami oppå. Kjempegodt! Bruschetta-inspirert. 1
AnonymBruker Skrevet 15. april 2015 #4 Skrevet 15. april 2015 Havregrynsgrøt med honning Det heter havregrøt. ! Sykt irriterende at folk sier "havregrynsgrøt" slutt med det. punktum. #havregrøt Anonymous poster hash: 9664e...fc8 5
lili93 Skrevet 15. april 2015 #5 Skrevet 15. april 2015 Omelett med egg, noen eggehvitter, skvett melk, skjær opp kokt skinke, løk/vårløk, stek litt i panna først, hell over eggeblandingen. Tomater på toppen. Serveres med avokado ved siden av.
bippo Skrevet 15. april 2015 #6 Skrevet 15. april 2015 Det heter havregrøt. ! Sykt irriterende at folk sier "havregrynsgrøt" slutt med det. punktum. #havregrøt Anonymous poster hash: 9664e...fc8 Havregrynsgrøt havregrynsgrøt havregrynsgrøt 16
Gjest Ennasus Skrevet 15. april 2015 #7 Skrevet 15. april 2015 Wasa delikatesse sesam knekkebrød med hamburgerrygg toppet med finhakket rødløk, tomat, vårløk og kinakål
Yme Skrevet 15. april 2015 #8 Skrevet 15. april 2015 (endret) Jeg er veldig glad i å ha middag til frokost og kvelds. Spiser gjerne en pakke seibiff med poteter, brokkoli og lettrømme (ikke fordi lettrømme er sunnere enn vanlig rømme, men fordi det er billigere) til kvelds, nå om dagen. Har blitt litt hekta Havregrynsgrøt med honning Og rosiner, om man hadde litt lite karbohydrater den dagen! Det er veldig godt oppi havreGRYNSgrøten Endret 15. april 2015 av Yme 1
AnonymBruker Skrevet 15. april 2015 #9 Skrevet 15. april 2015 Havre(gryns)grøt med blåbær og honning er favoritten til frokost, men siden den alt er nevnt er jeg glad i smoodie. Favoritten for tiden er laget med gresk yoghurt med vanilje, mango, banan og en skvett appelsinjuice:) Anonymous poster hash: 523f1...6e6 1
Pringle Skrevet 15. april 2015 #10 Skrevet 15. april 2015 (endret) Det heter havregrøt. ! Sykt irriterende at folk sier "havregrynsgrøt" slutt med det. punktum. #havregrøt Anonymous poster hash: 9664e...fc8 Det mådda værra lov! Grøten er jo laget av havregryn. "Risengrøt", derimot, gir meg frysninger! Det heter, som ved grøt laget på andre gryn- og meltyper, risgrøt eller risengrynsgrøt. Slenger meg på "grøt" jeg også. Men bare én? Det er jo så mange! Polentagrøt, hirsegrøt, havregrøt, eller som jeg prøvde å lage selv for første gang i dag, semulegrøt! Jeg lager alle etter samme "mal", 40 gram gryn/mel, 100 gram helmelk, 100 gram vann, 1/2 ts salt, smørøye. Semulen trenger mer væske og konstant røring i 10 minutter, og salt til slutt. Polentaen krever påpasselig innrøring i små porsjoner, men så passer den seg selv og bare 3 minutter koketid..Havregrøten tar jeg i mikroen 2x2 minutter. Hirsefrøene legger jeg i bløt, helst kvelden før, heller av vannet, heller/skyller så over kokende vann før jeg har i melk og salt. Og ja, 10-14 minutter koketid. Endret 15. april 2015 av Pringle
Yme Skrevet 15. april 2015 #11 Skrevet 15. april 2015 Havre(gryns)grøt med blåbær og honning er favoritten til frokost, men siden den alt er nevnt er jeg glad i smoodie. Favoritten for tiden er laget med gresk yoghurt med vanilje, mango, banan og en skvett appelsinjuice:) Anonymous poster hash: 523f1...6e6 Det heter smoothie. ! Sykt irriterende at folk sier "havregrynssmoodie" slutt med det. punktum. #havregrøtsmoothie 10
AnonymBruker Skrevet 16. april 2015 #12 Skrevet 16. april 2015 Mager kesam og hytteost med bringebær (eller andre bær) og nøtter, litt vaniljeessens, og noen dråper stevia som søtning. Spesielt digg om man bruker frosne bær, og kjører det med stavmikser til en is, og så har nøttene på toppen... Anonymous poster hash: a67cb...bd9
Gjest Loveheartx Skrevet 16. april 2015 #13 Skrevet 16. april 2015 Cottage cheese blandet med yoghurt (ca 50/50). Godt med bær, frukt, nøtter, mandler, havregryn eller lignende oppå
FantasDick Skrevet 16. april 2015 #14 Skrevet 16. april 2015 Det heter havregrøt. ! Sykt irriterende at folk sier "havregrynsgrøt" slutt med det. punktum. #havregrøt Anonymous poster hash: 9664e...fc8 Det er jo greit å presisere at det er grøt av havregryn og ikke havremel det snakkes om? Btw; Yme ❤ To av favorittene mine akkurat nå; - Oppskåret frukt i skål med litt yoghurt naturell og kokosflak. - (hjemmelaget) knekkebrød med spinat, tykke skiver av leverpostei, tomat og gressløk. Et smilende egg ved siden av er et must! 3
AnonymBruker Skrevet 16. april 2015 #15 Skrevet 16. april 2015 HavreGRYNsgrøt (mwahaha) med banan, noen mandler (hakker de litt opp) og kanel. Så sykt godt. Anonymous poster hash: ca32c...980
Tvist Skrevet 16. april 2015 #16 Skrevet 16. april 2015 Det mådda værra lov! Grøten er jo laget av havregryn. "Risengrøt", derimot, gir meg frysninger! Det heter, som ved grøt laget på andre gryn- og meltyper, risgrøt eller risengrynsgrøt. Slenger meg på "grøt" jeg også. Men bare én? Det er jo så mange! Polentagrøt, hirsegrøt, havregrøt, eller som jeg prøvde å lage selv for første gang i dag, semulegrøt! Jeg lager alle etter samme "mal", 40 gram gryn/mel, 100 gram helmelk, 100 gram vann, 1/2 ts salt, smørøye. Semulen trenger mer væske og konstant røring i 10 minutter, og salt til slutt. Polentaen krever påpasselig innrøring i små porsjoner, men så passer den seg selv og bare 3 minutter koketid..Havregrøten tar jeg i mikroen 2x2 minutter. Hirsefrøene legger jeg i bløt, helst kvelden før, heller av vannet, heller/skyller så over kokende vann før jeg har i melk og salt. Og ja, 10-14 minutter koketid. Semulegrynsgrøt, stemmer den er så goood. Hadde glemt den, kanskje det blir frokost i morgen.
AnonymBruker Skrevet 16. april 2015 #17 Skrevet 16. april 2015 Semulegrynsgrøt, stemmer den er så goood. Hadde glemt den, kanskje det blir frokost i morgen. Semulegrøt. Anonymous poster hash: dd8a6...f80
AnonymBruker Skrevet 16. april 2015 #18 Skrevet 16. april 2015 Grove brødskiver eller knekkebrød med rømme, avokado og pepper på. Gjerne juice eller smoothie til, og alltid en kopp te. Samme grove brødskiver med peanøttsmør og store eplebåter på. Anonymous poster hash: d595e...a84
Gjest Pheel Skrevet 16. april 2015 #19 Skrevet 16. april 2015 Gresk yoghurt eller yoghurt naturell med litt bær/honning/kanel og havregryn/annen blanding/nøtter.
AnonymBruker Skrevet 16. april 2015 #20 Skrevet 16. april 2015 Det mådda værra lov! Grøten er jo laget av havregryn. "Risengrøt", derimot, gir meg frysninger! Det heter, som ved grøt laget på andre gryn- og meltyper, risgrøt eller risengrynsgrøt. Og hva så om folk sier "risengrøt", de fleste forstår hvilken grøt det er snakk om. Jeg sier selv risengrynsgrøt, og "risengrøt" kan være en forkortelse, selv om det er enklere å si "risgrøt". Anonymous poster hash: 8c4b3...68d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå