AnonymBruker Skrevet 14. april 2015 #1 Del Skrevet 14. april 2015 Hei! Skal lage type italiensk pizza i dag med tynn pizzabunn. Har dere tips til hva jeg kan ha oppå? Tenker pizzasaus, tomatskiver og mozarella(selger de det i vanlig matbutikk?), men hva mer? Anonymous poster hash: e35a4...318 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. april 2015 #2 Del Skrevet 14. april 2015 På tynn pizza må du ha ganske lite topping for at den skal bli gjennomstekt og ikke lage en fuktig pøl i midten. Jeg pleier å ha på tomatsaus, revet mozzarella og små biter salsiccia. En annen variant er å steke med tomatsaus og mozzarella og ta på tynne skiver spekeskinke når den kommer ut av ovnen.Anonymous poster hash: e8206...de3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. april 2015 #3 Del Skrevet 14. april 2015 På tynn pizza må du ha ganske lite topping for at den skal bli gjennomstekt og ikke lage en fuktig pøl i midten. Jeg pleier å ha på tomatsaus, revet mozzarella og små biter salsiccia. En annen variant er å steke med tomatsaus og mozzarella og ta på tynne skiver spekeskinke når den kommer ut av ovnen.Anonymous poster hash: e8206...de3 Signerer denne! Pleier å ha delte, ferske cherrytomater på etter steking også. Yum! Anonymous poster hash: e9153...3e4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. april 2015 #4 Del Skrevet 14. april 2015 Veldig godt med chorizo:)Anonymous poster hash: 2416a...25e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
blonden Skrevet 14. april 2015 #5 Del Skrevet 14. april 2015 Mozerella + pesto er min favoritt, men alle forslagene i denne tråden høres superdigg ut! NAM Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
blonden Skrevet 14. april 2015 #6 Del Skrevet 14. april 2015 http://www.thelondoner.me/2012/05/proper-pizzas.html Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fredsmegleren Skrevet 14. april 2015 #7 Del Skrevet 14. april 2015 ruccolasalat og gresskarkjerner Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. april 2015 #8 Del Skrevet 14. april 2015 Quattro formaggi! (fire oster) Anonymous poster hash: 390b9...a59 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 14. april 2015 #9 Del Skrevet 14. april 2015 Ost, spekeskinke, ruccola og litt parmesan Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
debattanten Skrevet 15. april 2015 #10 Del Skrevet 15. april 2015 Jeg ville gått for noe spekeskinke, og da mener jeg ikke strandaskinke. Gå for serrano, parma, iberico osv. Store forskjeller ute å går, vi har funnet en serranoskinke vi liker godt. Tomatsaus, mozarella, serrano, sorte oliven og evt noen løvtynne skiver med en god sopp, evt bare sjampignon. Når den er stekt er det godt med litt nykvernet pepper, parmesan og god olivenolje som siste finish syns jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå