AnonymBruker Skrevet 14. april 2015 #1 Skrevet 14. april 2015 Jeg har jo min måte, men hvordan gjør andre det?Anonymous poster hash: 72252...0d1
hjertesukka Skrevet 14. april 2015 #3 Skrevet 14. april 2015 Jeg har to forskjellige potetsalater jeg lager. Den ene med poteter og reddiker. Med sitrondressing, hvitløk og olje. Den andre er mer tradisjonell med poteter, rømme, litt majones, hakkede sure agurker eller epler, hvitløk og krydder etter smak.
AnonymBruker Skrevet 14. april 2015 #4 Skrevet 14. april 2015 Jeg sper ut majones med litt H-melk, så har jeg i litt Timian, oregno, gressløk og Alehånde. Når dette er blandet godt, har jeg i 1 finhakket løk og ett par hakkede kokte egg. Så vender jeg inn nykokte avkjølte potetterninger, før jeg "pynter" toppen av bollen med skivet hardkokt egg og gressløk. Har fått mye skryt av denne potetsalaten:) Anonymous poster hash: 1f4cb...b74
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå