Gjest Pet Skrevet 22. august 2004 #1 Skrevet 22. august 2004 Synes det er så vanskelig å få kokt riktig mengde spaghetti! For lenge siden så jeg er sak med hull som man skulle putte spaghettien inn i for å måle antall posjoner. Noen som vet hvor man får kjøpt disse eller har andre tips? Enten blir det for mye eller for lite!
Gjest Myumi Skrevet 22. august 2004 #2 Skrevet 22. august 2004 Hvis du beregner ca. 150 gr. pasta pr. person og bruker kjøkkenvekt så får du alltid riktig mengde.
Gjest Pet Skrevet 22. august 2004 #3 Skrevet 22. august 2004 Hvis du beregner ca. 150 gr. pasta pr. person og bruker kjøkkenvekt så får du alltid riktig mengde. Har ikke kjøkkenvekt, jeg!
Gjest Myumi Skrevet 22. august 2004 #4 Skrevet 22. august 2004 Da foreslår jeg at du skaffer deg en. Hva gjør du når du skal veie og måle opp ting til mat, bakst etc.? Gjør du alt på slump og øyemål?
Gjest gjest1 Skrevet 22. august 2004 #5 Skrevet 22. august 2004 Porsonmåleren på spagetti-pakken er helt på trynet..blir jo aaaaltfor lite. Jeg bruker vel ca så mye spagetti som jeg klarer å holde med langfinger og pekefinger. 2 porsjoner
Gjest Lea Skrevet 22. august 2004 #6 Skrevet 22. august 2004 De har slike spaghetti-ting med hull i hos bla. Traktøren, Artista (Byporten) og i andre butikker som selger kjøkkentilbehør.
Gjest Pet Skrevet 22. august 2004 #7 Skrevet 22. august 2004 Da foreslår jeg at du skaffer deg en. Hva gjør vi når du skal veie og måle opp ting til mat' date=' bakst etc.? Gjør du alt på slump og øyemål?[/quote'] Bruker desilitermålet hvor det også står angitt vekt på sukker og mel. På smørpakka står det streker for 50 g. Går så fint, atte!
Gjest 1111 Skrevet 22. august 2004 #8 Skrevet 22. august 2004 Jeg er også en av de som syns det er vanskelig å beregne spagetthi. koker alltid mye, mye mer enn nødvendig fordi jeg syns det er vanskelig å beregne.
Gjest Pet Skrevet 22. august 2004 #9 Skrevet 22. august 2004 Jeg bruker vel ca så mye spagetti som jeg klarer å holde med langfinger og pekefinger. 2 porsjoner :o Hvordan holder du spaghettien da?
Gjest Pet Skrevet 22. august 2004 #10 Skrevet 22. august 2004 De har slike spaghetti-ting med hull i hos bla. Traktøren' date=' Artista (Byporten) og i andre butikker som selger kjøkkentilbehør.[/quote'] Takk! Da tar jeg meg en tur dit!
Arkana Skrevet 22. august 2004 #11 Skrevet 22. august 2004 Jeg pleier aldri å måle eller veie spaghetti/pasta, jeg vet omtrent hvor mye de sveller under koking og bare tar så mye jeg tror vi spiser. Det går alltid bra.
Gjest Myumi Skrevet 22. august 2004 #12 Skrevet 22. august 2004 Hvis du kun veier vanlig hvetemel og sukker og alltid skjærer 50 grams skiver av smørpakken så skjønner jeg at du klarer deg uten en vekt
Gjest gjest1 Skrevet 22. august 2004 #13 Skrevet 22. august 2004 :o Hvordan holder du spaghettien da? Lager en O med fingrene..?
Gjest Pet Skrevet 22. august 2004 #14 Skrevet 22. august 2004 Lager masse mat og baker mye godt og har aldri hatt vekt. Kan godt gi deg en lengre forklaring på hvordan jeg fikser dette, men nå var det spaghetti jeg lurte på. Og det går an å skjære andre mengder enn 50 g av smørpakka selv om det bare er det som er avmerket
Gjest Pet Skrevet 22. august 2004 #15 Skrevet 22. august 2004 Lager en O med fingrene..? Lager en O med pekefinger og langfinger? :klø: Er det jeg som er treig eller?
Gjest Tex Skrevet 22. august 2004 #16 Skrevet 22. august 2004 Lager en O med pekefinger og langfinger? :klø: Er det jeg som er treig eller? Spørs om hun mener tommel og pekefinger.... Jeg for min del koker alltid opp ekstra, for det beste prinsessen min vet er kokt kald spaghetti med ketchup i matpakka
Gjest Myumi Skrevet 22. august 2004 #17 Skrevet 22. august 2004 Jeg for min del koker alltid opp ekstra, for det beste prinsessen min vet er kokt kald spaghetti med ketchup i matpakka En liten gourmet med andre ord.
Gjest Tex Skrevet 22. august 2004 #18 Skrevet 22. august 2004 En liten gourmet med andre ord. Jepp. Slekter på sin mor vettu
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå