Gå til innhold

Spaghetti


Anbefalte innlegg

Skrevet

Synes det er så vanskelig å få kokt riktig mengde spaghetti! For lenge siden så jeg er sak med hull som man skulle putte spaghettien inn i for å måle antall posjoner. Noen som vet hvor man får kjøpt disse eller har andre tips? Enten blir det for mye eller for lite!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis du beregner ca. 150 gr. pasta pr. person og bruker kjøkkenvekt så får du alltid riktig mengde.

Skrevet
Hvis du beregner ca. 150 gr. pasta pr. person og bruker kjøkkenvekt så får du alltid riktig mengde.

Har ikke kjøkkenvekt, jeg!

Skrevet

Da foreslår jeg at du skaffer deg en. Hva gjør du når du skal veie og måle opp ting til mat, bakst etc.? Gjør du alt på slump og øyemål?

Skrevet

Porsonmåleren på spagetti-pakken er helt på trynet..blir jo aaaaltfor lite.

Jeg bruker vel ca så mye spagetti som jeg klarer å holde med langfinger og pekefinger. 2 porsjoner

Skrevet

De har slike spaghetti-ting med hull i hos bla. Traktøren, Artista (Byporten) og i andre butikker som selger kjøkkentilbehør.

Skrevet
Da foreslår jeg at du skaffer deg en. Hva gjør vi når du skal veie og måle opp ting til mat' date=' bakst etc.? Gjør du alt på slump og øyemål?[/quote']

Bruker desilitermålet hvor det også står angitt vekt på sukker og mel. På smørpakka står det streker for 50 g. Går så fint, atte!

Skrevet

Jeg er også en av de som syns det er vanskelig å beregne spagetthi. koker alltid mye, mye mer enn nødvendig fordi jeg syns det er vanskelig å beregne.

Skrevet
Jeg bruker vel ca så mye spagetti som jeg klarer å holde med langfinger og pekefinger. 2 porsjoner

:o Hvordan holder du spaghettien da?

Skrevet
De har slike spaghetti-ting med hull i hos bla. Traktøren' date=' Artista (Byporten) og i andre butikker som selger kjøkkentilbehør.[/quote']

Takk! Da tar jeg meg en tur dit!

Skrevet

Jeg pleier aldri å måle eller veie spaghetti/pasta, jeg vet omtrent hvor mye de sveller under koking og bare tar så mye jeg tror vi spiser. Det går alltid bra.

Skrevet

Hvis du kun veier vanlig hvetemel og sukker og alltid skjærer 50 grams skiver av smørpakken så skjønner jeg at du klarer deg uten en vekt :)

Skrevet

:o Hvordan holder du spaghettien da?

Lager en O med fingrene..?

Skrevet

Lager masse mat og baker mye godt og har aldri hatt vekt. Kan godt gi deg en lengre forklaring på hvordan jeg fikser dette, men nå var det spaghetti jeg lurte på. Og det går an å skjære andre mengder enn 50 g av smørpakka selv om det bare er det som er avmerket

Skrevet

Lager en O med fingrene..?

Lager en O med pekefinger og langfinger? :klø: Er det jeg som er treig eller?

Skrevet

Lager en O med pekefinger og langfinger? :klø: Er det jeg som er treig eller?

Spørs om hun mener tommel og pekefinger.... :ler:

Jeg for min del koker alltid opp ekstra, for det beste prinsessen min vet er kokt kald spaghetti med ketchup i matpakka :wink:

Skrevet

Jeg for min del koker alltid opp ekstra, for det beste prinsessen min vet er kokt kald spaghetti med ketchup i matpakka :wink:

En liten gourmet med andre ord.

Skrevet

En liten gourmet med andre ord.

Jepp. Slekter på sin mor vettu :tunge1:

Skrevet

Lager en O med fingrene..?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...