Gjest Husmora Skrevet 2. juli 2002 #1 Del Skrevet 2. juli 2002 Vi kjøpte kyllingfileter i Sverige og nå lurer jeg på hvor lenge de må steke i ovnen og på hvor mange grader...? Hvor mange trenger man til to voksne (tipper at filetene er sånn mellomstore). Hilsen en som forsøker å leke husmor :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest svenskbrud Skrevet 2. juli 2002 #2 Del Skrevet 2. juli 2002 *fniss* ungefär lika länge som de norsk kycklingfilé. Här har du ett mycket gott recept. http://www.ica.se/vardagshjalpen/lib_img/h...head_recept.gif Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 2. juli 2002 #3 Del Skrevet 2. juli 2002 brun filetene i panna på sterk varme så du får en fin stekeskorpe - så setter du hele panna inn i ovnen på 175 grader i sånn ca 15 min - mens risen koker eller chipsen steker - sjekk med en kniv om de er gjennomstekte! Ovnsttekte poteter er godt til! Eller - sleng filetene sammen med litt tomater, krydder, broccoli i en alufolie - og stek dem i 40 min på samme varme Eller fyll dem med en blanding av philadelphiaost og krydder (gjerne friske urter), og stek dem i ovnen i 40 min - ovnsstekte poteter er godt til! Eller så kan du slenge dem på grillen.. husk bare å tine dem først :-) hvor mange du trenger avhenger av størrelsen - og størrelsen avhenger av merket.. Prøv med 3 til 2 voksne mennesker - og ha litt digg ved siden av. Det skulle holde :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest svenskbrud Skrevet 2. juli 2002 #4 Del Skrevet 2. juli 2002 Länken fungerar tydligen inte. Kan inte fixa det men jag ser att du fått ett mycket bättre svar av ovanstående. Lycka till! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Husmora Skrevet 2. juli 2002 #5 Del Skrevet 2. juli 2002 Takk for hjelpen begge to Til "svenskbrud"; jeg kan ikke steke Norske kyllingfileter heller *hihi* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Janna Skrevet 2. juli 2002 #6 Del Skrevet 2. juli 2002 I ovnen kan de stå i opptil 60 min. (ovnsform) Eller du kan steke dem på panne under lokk, ca 50 min (dette kan jeg!) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nathalie Skrevet 2. juli 2002 #7 Del Skrevet 2. juli 2002 Vettu, den måten jeg synes det er aller best å tilberede kyllingfilèt er: * skjær fileene i biter og stek i panna til de er gjennomstekte (dette går fort, da de mindre bitene trenger kortere tid på å steke) * når kyllingbitene er gjennomstekte, heller du over et glass med Chinese Sweet 'n Sour saus fra Uncle Ben's. La det småputre i panna mens du blander det med kyllingbitene. * Server med Uncle Ben's Jasminris nam-nam-nam!!! Dette er noe av det beste jeg får, dessuten er kyllingfilèt veeeldig sunt, grønnsakene i sausen blir ikke ihjelkokte så de mister ikke alle vitaminer o.l. Ris er heller ikke så usunt. Jeg beregner to vanlige kyllingfilèer på to voksne personer. Det er ganske mektig, så jeg pleier aldri å få i meg hele min porsjon. Men det er kriminelt GODT! Kos deg, kyllingfilèt er jo godt uansett... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cilla Skrevet 2. juli 2002 #8 Del Skrevet 2. juli 2002 Min erfaring med svenske kyllingfileter er at de er mye større enn de norske fra Prior(?), så en er mer enne nok per person, men pleier å beregne en 1 1/2 per pers hvis vi er flere. Hver filet er ofte på 200 gram, men de norske er 2 stk 210 gram Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 2. juli 2002 #9 Del Skrevet 2. juli 2002 Mitt kyllingfilettips: 2 porsjoner 2-3 kyllingfileter 1 gul løk 1 liten-medium paprika 1 liten boks mais Kutt kylling, løk og paprika i strimler (gjerne litt tykke) Stek først kyllingen. Når den er gjennomstekt putter du oppi maisen, løken og paprikaen. Stek noen sekunder og hell i en pose Blue dragon "Kryddig tomatsaus" (litt større matforretninger). Server med ris og gjerne litt godt brød! Men Vinga: Mener du norske fileter med De tidene? Jeg gjennomsteker dem på 10 minutter i panna jeg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cilla Skrevet 2. juli 2002 #10 Del Skrevet 2. juli 2002 Det gjør jeg også! på 10 minutter altså Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 3. juli 2002 #11 Del Skrevet 3. juli 2002 I ovnen kan de stå i opptil 60 min. (ovnsform) Eller du kan steke dem på panne under lokk, ca 50 min (dette kan jeg!) 50 minutter???? Nei, det er altfor lenge. De skal faktisk ikke stekes mer enn rundt 10-20 minutter på sterk varme. Steker de for lange mister de noe av saftigheten! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Husmora Skrevet 3. juli 2002 #12 Del Skrevet 3. juli 2002 Dere er så snille Jeg hadde faktisk tenkt å steke dem i ovnen på 200 grader i en time, slik som man gjør med marinert kylling fra Rimi og sånt :oops: så det var jo godt jeg spurte dere før jeg satte igang :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Janna Skrevet 3. juli 2002 #13 Del Skrevet 3. juli 2002 Ja, 50 min i panne, under lokk. Først bare steker man på 5-6 i ca 5 minutter og så setter man plata på 2-3 og steker resten av tida. Da blir kyllingfiletene saftige, gjennomstekte og ikke brente i det hele tatt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Solskinn Skrevet 3. juli 2002 #14 Del Skrevet 3. juli 2002 jepp, Vinga, du har rett Kyllingfilet skal må stekes på svak varme, ellers blir de törre og ekle. Jeg vet ikke akkurat hvor lenge, 50 min er kanskje lenge. Men det er bare å stikke med en kniv og se at det ikke renner ut noen saft, da er de ferdige!! Hilsen en svenske!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jamila Skrevet 4. juli 2002 #15 Del Skrevet 4. juli 2002 Hei Husmora, prøv denne: Sett på ris til koking til riktig antall porsjoner så tar du: ca 1 kyllingfillet pr person 1 rød paprika 12-15 champingnon 1 rødløk Skjær kylling og grønnsaker i strimler. Stek det i steikepanne med litt olje slik at kyllingen får stekeskorpe og grønnsakene blir møre. Hell over en boks med creme fraiche, denne blir kjempegod saus og gjør at kyllingen holder seg veldig mør og ikke blir tørr. Bland i 1 ts provence krydder og litt salt og pepper. Smak på, og tilsett mere krydder etter behov. La det småputre på lav varme i ca 15 minutter. Serveres med ris og en god salat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
meta Skrevet 4. juli 2002 #16 Del Skrevet 4. juli 2002 Kan ikke dy meg, må bare legge inn min favoritt også.. Steke kyllingfileter i panna (ca 30 min tenker jeg) Båtpoteter som er vendt i litt olivenolje, peppermix og salt og stekt i ovnen (ca 40-50 min) Og så litt juks: Toro kyllingsaus med sjalottløk og basilikum. Serveres med salat.. Tror dette er noe av det absolutt beste jeg vet.. Nam!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pusla Skrevet 5. juli 2002 #17 Del Skrevet 5. juli 2002 Jeg blir bare nødt til å legge inn min beste kyllingfilet-oppskrift også, denne må prøves: Kylling med cashewnøtter: (4 pors) - kyllingfileter (3-4 stk) - 1-2 purre - 120 g cashewnøtter - 1 bx bambusskudd - soyasaus - evt noe chiliolje - olivenolje del kyllingen i biter, stek den med olivenolje et par minutter i panne/wok først, ha så nøttene og stek et par min, ha så i resten (purren skjæres i biter, men det skjønte du sikkert). La det surre i panne/wok noen minutter. Serveres med ris til. Kjempegodt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ejlanka Skrevet 6. juli 2002 #18 Del Skrevet 6. juli 2002 Kyllingfilet i Wok er jo kjempeherlig. Ta oppi grønsakene du liker, litt sterk saus, og srver med ris. Nokså enkelt og kjempegodt til to voksne mennesker med matlyst. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå