AnonymBruker Skrevet 10. april 2015 #1 Skrevet 10. april 2015 Jeg er lei av å tilberede laks på samme måte som jeg nesten alltid pleier - stekt i ovn/panne med krydder og stekt potet og salat til tilbehør. Jeg trenger inspirasjon til å lage noe annet. Noen som har en god oppskrift? Anonymous poster hash: ac8fd...d00
julie90 Skrevet 10. april 2015 #2 Skrevet 10. april 2015 http://www.godfisk.no/Oppskrifter/Norge/Grillet-laks-med-mangosalat Laks med mangosalat! Nam
FruLuna Skrevet 11. april 2015 #3 Skrevet 11. april 2015 1) Laksefilet, stekt i panne til den er nesten gjennomstekt. Wokede grønnsaker til (grønnkål/spinat, vårløk, aspargesbønner/miniasparges). Nudler med sesamolje. Soya- eller teriyakisaus over, samt et dryss med sesamfrø. 2) Finhakk rød chili, hvitløk og ingefær, legg dette i et lag oppå en laksefilet før du steker den i ovnen. Kok ris til og grønnsaker etter ønske - jeg synes vårløk, sopp, paprika, vannkastanjer og grønnkål er godt til. Soyasaus etter smak. 3) Bland pesto med litt creme fraiche - evt bruk pestoen som den er, smør dette oppå laksen og stek den i ovnen. Kok pasta, når den er ferdig heller du av vannet og rører inn litt olje eller smør, revet parmesanost, ristede pinjekjerner og halve cherrytomater. Grønn salat ved siden av.
AnonymBruker Skrevet 11. april 2015 #4 Skrevet 11. april 2015 Skål 1: Hvetemel, salt og pepper (evt. annet krydder, f.eks Sitron pepper) Skål 2: egg og litt melk Skål 3: Griljermel del laksen i strimler, rull i melblanding, så i eggeblandingen, så i Griljermel. Stekes på høy varme til de er sprø utenpå. Anonymous poster hash: 300a2...2b8
AnonymBruker Skrevet 12. april 2015 #5 Skrevet 12. april 2015 http://www.frutimian.no/2014/11/20/laksemiddagen-som-hele-familien-elsker-middag-pa-20-minutter/Anonymous poster hash: 829dc...a5b
AnonymBruker Skrevet 12. april 2015 #6 Skrevet 12. april 2015 Laks i ovn i ildfastform med krydder og noen skiver sitron på, blomkålpure m muskat og noen erter på siden eller kokt med poteter og agurksalat Anonymous poster hash: a2100...a69
Amarone Skrevet 12. april 2015 #7 Skrevet 12. april 2015 Denne var god: http://www.godt.no/#!/oppskrift/2273/taco-med-laks-spinat-frisk-salsa-og-fetaost
AnonymBruker Skrevet 12. april 2015 #8 Skrevet 12. april 2015 Jeg steker en pose spinat med litt løk og hvitløk, salt og pepper. Blander sammen creme fraiche og en skvett fløte, frisk basilikum, skvis sitron, muskat, salt og pepper, og masse finrevet parmesan. Legger salatblandingen nederst i en ildfast form, laks i stykker over, og creme fraiche blandingen på toppen. Gratinerer i 15 min i stekeoven. Blir veldig godt! Anonymous poster hash: ba6c4...eb6
AnonymBruker Skrevet 13. april 2015 #9 Skrevet 13. april 2015 Lakselapskaus med karri. Kok poteter, gulrot, kålrabi, purre, og buljong til tykk god lapskaus. Tilsett karri og laks i terninger. Da det trekke til laksen er ferdig. Bakt laks med bakte rotgrønnsaker. Bak terninger av kålrabi og gulrot med timian og rosmarin, og søtpotet med kanel, salt og pepper. Gryte med laks, kål, sopp og brokkoli. Stek sopp til den er mør. Tilsett kål og brokkoli og litte granne vann. La koke under lokk til brokkolien er mør og kålen litt myk. Smak til med timian og rosmarin, og rør inn i creme fraiche eller kesam (pass da på at det ikke koker..). Ha til baks laks. Gjerne pasta i tillegg. Baks laks med bakte reddiker, sjalottløk, eple og potetbåter, med masse dill. Anonymous poster hash: 8a308...a67
AnonymBruker Skrevet 13. april 2015 #10 Skrevet 13. april 2015 Sønnens favoritt: Stek hakket purre/vårløk og evt. andre løktyper blankt, tilsett valgfritt krydder, hell over fløte, ha rå lakseterninger i sausen og la de koke i sausen til laksen er ferdig. Serveres med pasta. Anonymous poster hash: 5f63e...0a4
debattanten Skrevet 13. april 2015 #11 Skrevet 13. april 2015 Ta en hel lakseside eller fileter og gni inn med sennep, salt og brunt sukker. Wrap i folie og la det stå i kjøleskapet dagen etter. Kan bruke salt, pepper og urter også. Evt honning og salt, bruk fantasien. Det burde uansett litt salt inn i krydringen. Fyr opp kullgrillen med noen briketter, juster til ca 100-110 grader for indirekte varme. Ta i noen røykflis over brikettene og legg laksen på indirekte varme. La den ligge til kjernetemp når 55 grader Serveres med poteter, rømme, saus, grønnsaker eller hva man vil. Restene blir knallgodt pålegg
AnonymBruker Skrevet 13. april 2015 #12 Skrevet 13. april 2015 Steker litt løk i smør, har i laks i terninger, heller over fløte og har i noen biter blåmuggost eller litt pesto. Koker pasta til. Anonymous poster hash: 0ef8d...8c4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå