Gå til innhold

Tips til kake som kan fryses og tiner raskt..


Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg lurer på om det er noen som har en oppskrift på en kake som kan fryses og som tiner raskt og som gjerne også er god når den fortsatt er litt hard og kald. Jeg vil helst ha noe annet enn en iskake, jeg tenker vel mer i banene som sånn daimkake man får kjøpt i butikken, bare at jeg vil lage den selv. Det trenger ikke absolutt å være daimkake, men en sånn type kake, hvis dere skjønner.

Tenker en sånn kake ville vært kjekt å ha i fryseren og ta opp når jeg får barselbesøk, og som jeg bare kan fryse ned igjen når besøket har dratt.

Forslag? Oppskrift? Link?



Anonymous poster hash: 32473...a2f
Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/927169-tips-til-kake-som-kan-fryses-og-tiner-raskt/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sjokoladekake i langpanne som ikke er supertjukk. Ha på glasur og strø på litt kokos og frys ned å passende stykker så kan du bare ta opp de du trenger.

Vannbakkels kan også fint fryses, og banankake med litt sjokolade og/eller nøtter i.

Edit; leif.

Endret av peppermyntete
AnonymBruker

Jeg pleier å fryse brownies, synes faktisk det blir bedre da (kan hende det er fordi jeg aldri steker de lenge nok, slik at de er litt for klissete når de hives i frysa). Tiner på null komma niks.

Har også banankake med sjokoladebiter liggende i frysen.



Anonymous poster hash: 68ef2...c1e
  • Liker 1
AnonymBruker

Langpannekaker som du skjærer opp i biter, så kan du ta opp akkurat de stykkene du trenger. Å ting og fryse igjen og igjen er ikke bra, verken med tanke på bakterievekst og konsistent på kaken.

Du kan jo også tine kakestykkene i mikroen, på svak varme. Langpannesjokoladekake varmet i mikro er skikkelig digg.

Ellers er jo gjærbakst en slager. Tiner fint i mikro.



Anonymous poster hash: 97448...475

Annonse

Gjest Lille-pus

Langpannekake, en eller to stykker, på lur i frysen er gull verd når folk stikker innom.

Om du har delt kaken(e) opp i serveringsbiter før du puttet dem i frysen så tar du bare opp det antallet biter som antageligvis vil bli spist.

Blir det ønske om mer så tiner de raskt så det er ikke noe stress :)

Sjokoladekake er en klassiker.

AnonymBruker

Langpannekaker som du skjærer opp i biter, så kan du ta opp akkurat de stykkene du trenger. Å ting og fryse igjen og igjen er ikke bra, verken med tanke på bakterievekst og konsistent på kaken.

Du kan jo også tine kakestykkene i mikroen, på svak varme. Langpannesjokoladekake varmet i mikro er skikkelig digg.

Ellers er jo gjærbakst en slager. Tiner fint i mikro.

Anonymous poster hash: 97448...475

Takk for tips alle sammen :)

Jeg tenkte vel egentlig ikke å fryse ned en kake som er blitt tint da, jeg mente vel mer en kake som man får til å skjære i selv om den er fryst og som man bare kan hive i fryseren igjen etter at gjestene har forsynt seg :)

Anonymous poster hash: 32473...a2f

Gjest Ennasus

Sarah Bernard

Snickerskake

Alt av gjærdeig - boller, skillingsboller, kanelgifler, skolebrød..

Muffins

Torta de Nonna (http://www.detsoteliv.no/oppskrift/torta-della-nonna)

Hvit sjokoladekake (http://www.detsoteliv.no/oppskrift/hvit-sjokoladekake-med-blabaer-og-sitron)

Brownies

Eplekake

Sirupskake

Sitronkake

Honningkake

Butterkuchen

Oreokake (http://www.detsoteliv.no/oppskrift/oreo-dream-cake)

AnonymBruker

Ikke akkurat det du spør om, men mange kjeksdeiger kan man fryse i en pølse, ta rett ut av fryseren og skjære i skiver og steke. Da får du helt ferske kjeks, og om ikke alle blir spist opp kan de fint ligge noen dager og serveres senere.



Anonymous poster hash: 2f46e...a3d
  • Liker 1

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...