AnonymBruker Skrevet 8. april 2015 #1 Skrevet 8. april 2015 Jeg elsker naanbrød som man får servert på indiske restauranter. Jeg har alltid fått servert helt tynne naanbrød, omtrent pannekaketynne, som man lett bare drar fra hverandre. Er det noen har oppskrift på slike? Jeg prøvde lage selv en gang, og brukte Tine sin oppskrift: http://www.tine.no/oppskrifter/bakst/brod-og-rundstykker/nanbr%C3%B8d-med-yoghurt Men disse ble så tykke? Selv om jeg kjevlet så tynt jeg klarte, deigen trakk seg jo bare sammen igjen. Så resultatet ble brød som var 2-3 cm tykke.. Smaken var helt fortreffelig, men det er jo ikke sånn jeg er vant til at naanbrød er? Anonymous poster hash: 01630...92a
debattanten Skrevet 8. april 2015 #2 Skrevet 8. april 2015 Etter at deigen har hevet klemmer du den ut litt på benken og lar de hvile litt, kanskje 10-15 min før du knar den videre ut og kjevler. Da vil du nok oppleve at deigen slapper av og ikke trekker seg sammen igjen
FantasDick Skrevet 8. april 2015 #3 Skrevet 8. april 2015 Jeg tror jeg har brukt akkurat den oppskriften og jeg bakte de ut i to omganger, da holdt de seg flate etter siste runde med kjevla. Blir i bunn og grunn det debattanten sier.
AnonymBruker Skrevet 8. april 2015 #4 Skrevet 8. april 2015 Takk for svar Får prøve igjen.. De hevet også noe voldsomt. Men smaken var nydelig, bare litt skuffende når det ble mer som et vanlig brød og ikke sånn nærmest pannekaketynne myke leiver. Disse kunne jeg jo skjære i to på langs med brødkniv omtrent Tykkere enn polarbrød. Anonymous poster hash: 01630...92a
debattanten Skrevet 8. april 2015 #5 Skrevet 8. april 2015 Har også fått servert sånne tynne nanbrød, skikkelig digg. Usikker på hvordan de lages.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå