Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvor mye havregryn (ukokt) spiser du til frokost?

Anonymous poster hash: 6dccb...75b

Skrevet

Som regel 1,5 dl eller 2 dl :)

Skrevet

Ikke til frokost - men 40 gram.

Gjest HeiHade
Skrevet

45 gram med 2 dl melk. Elsker havregryn. Blir mett fort og det varer lenge.

Skrevet (endret)

Spiser som regel havregrøt til kvelds, og da blir det mellom 35 gram og 60 gram, alt etter hvor mye mat jeg har fått i meg tidligere den dagen.

Endret av drue
AnonymBruker
Skrevet

Standard porsjon havregrøt er 60 gram. Spiser det til kvelds.



Anonymous poster hash: 54d2f...1fb
Gjest Penelopee
Skrevet

Ca. 50 gram kokt i vann, tilsetter en til to bananer eller en til to røde epler. Bruker ikke sukker, da frukten gjør grøten passe søt. Bruker derimot masse kanel!

AnonymBruker
Skrevet

50-60 gram havremel



Anonymous poster hash: 53fd0...cf7
AnonymBruker
Skrevet

50-60 gram havremel Anonymous poster hash: 53fd0...cf7

Hva gjør du med melet?

Anonymous poster hash: 173a2...52f

AnonymBruker
Skrevet

Hva gjør du med melet?

Anonymous poster hash: 173a2...52f

Nå var det ikke jeg som skrev det over, mer er jo bare å lage det på samme måte som vanlig havregrøt. Blir en slags rømmegrøt, namnam

Anonymous poster hash: ce52d...997

AnonymBruker
Skrevet

Vanligvis 50 gram kokt på vann.



Anonymous poster hash: 6a261...29b
Gjest earlgrey
Skrevet

Lager overnight oats (kjøleskapsgrøt) av 40g økologiske lettkokte havregryn og 100g soyamelk :) men dette er visst en liten posjon har jeg forstått, typen bruker det dobbelte :P uansett, synes 40g metter godt og lenge, og er man ekstra sulten kan man jo toppe det med nøtter/frø, frukt, yoghurt osv :D

Skrevet

Ikke så ofte jeg spiser havregryngrøt, men orker ikke mer enn 30 gram til frokost. Lages på blanding av melk/vann og har som regel noe frukt til.

Skrevet

ca 1-1,5 dl store havregryn i yoghurt, eller 1,5 dl lettkokte havregryn med skummetmelk som grøt (koker i micro). Strør gjerne over litt nøtter og evt rosiner. Spises kl 07.00, da er jeg mett fram til lunsj kl 11.30.

AnonymBruker
Skrevet

70 gram laget på melk og med banan.



Anonymous poster hash: 0bd92...375
AnonymBruker
Skrevet

Hva gjør du med melet?

Anonymous poster hash: 173a2...52f

Maler gryn til mel og lager det på samme måte som hele gryn

Anonymous poster hash: 53fd0...cf7

Skrevet

Må hvertfall opp i 80gr for å bli mett.

Skrevet (endret)

Jeg pleier å bruke ca. 40 gram + vann opp til grynene, ett dryss med kardemomme og en liten dråpe honning. Pleier å ha en frukt eller grønnsak og nøtter ved siden av.

Ellers lager jeg ofte bakt havregrøt i muffinformer. Veldig praktisk og enkelt, fryser de og tiner de raskt i mikroen - ferdig! :)

Endret av Rumle

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...