AnonymBruker Skrevet 7. april 2015 #1 Skrevet 7. april 2015 Hvor mye havregryn (ukokt) spiser du til frokost? Anonymous poster hash: 6dccb...75b
Gjest HeiHade Skrevet 7. april 2015 #4 Skrevet 7. april 2015 45 gram med 2 dl melk. Elsker havregryn. Blir mett fort og det varer lenge.
drue Skrevet 7. april 2015 #5 Skrevet 7. april 2015 (endret) Spiser som regel havregrøt til kvelds, og da blir det mellom 35 gram og 60 gram, alt etter hvor mye mat jeg har fått i meg tidligere den dagen. Endret 7. april 2015 av drue
AnonymBruker Skrevet 8. april 2015 #6 Skrevet 8. april 2015 Standard porsjon havregrøt er 60 gram. Spiser det til kvelds. Anonymous poster hash: 54d2f...1fb
Gjest Penelopee Skrevet 8. april 2015 #8 Skrevet 8. april 2015 Ca. 50 gram kokt i vann, tilsetter en til to bananer eller en til to røde epler. Bruker ikke sukker, da frukten gjør grøten passe søt. Bruker derimot masse kanel!
AnonymBruker Skrevet 8. april 2015 #10 Skrevet 8. april 2015 50-60 gram havremel Anonymous poster hash: 53fd0...cf7
AnonymBruker Skrevet 8. april 2015 #11 Skrevet 8. april 2015 50-60 gram havremel Anonymous poster hash: 53fd0...cf7 Hva gjør du med melet?Anonymous poster hash: 173a2...52f
AnonymBruker Skrevet 8. april 2015 #12 Skrevet 8. april 2015 Hva gjør du med melet?Anonymous poster hash: 173a2...52f Nå var det ikke jeg som skrev det over, mer er jo bare å lage det på samme måte som vanlig havregrøt. Blir en slags rømmegrøt, namnam Anonymous poster hash: ce52d...997
AnonymBruker Skrevet 9. april 2015 #13 Skrevet 9. april 2015 Vanligvis 50 gram kokt på vann. Anonymous poster hash: 6a261...29b
Gjest earlgrey Skrevet 9. april 2015 #14 Skrevet 9. april 2015 Lager overnight oats (kjøleskapsgrøt) av 40g økologiske lettkokte havregryn og 100g soyamelk men dette er visst en liten posjon har jeg forstått, typen bruker det dobbelte uansett, synes 40g metter godt og lenge, og er man ekstra sulten kan man jo toppe det med nøtter/frø, frukt, yoghurt osv :D
FantasDick Skrevet 9. april 2015 #15 Skrevet 9. april 2015 Ikke så ofte jeg spiser havregryngrøt, men orker ikke mer enn 30 gram til frokost. Lages på blanding av melk/vann og har som regel noe frukt til.
Engel Skrevet 9. april 2015 #16 Skrevet 9. april 2015 ca 1-1,5 dl store havregryn i yoghurt, eller 1,5 dl lettkokte havregryn med skummetmelk som grøt (koker i micro). Strør gjerne over litt nøtter og evt rosiner. Spises kl 07.00, da er jeg mett fram til lunsj kl 11.30.
AnonymBruker Skrevet 9. april 2015 #17 Skrevet 9. april 2015 70 gram laget på melk og med banan. Anonymous poster hash: 0bd92...375
AnonymBruker Skrevet 9. april 2015 #18 Skrevet 9. april 2015 Hva gjør du med melet?Anonymous poster hash: 173a2...52f Maler gryn til mel og lager det på samme måte som hele gryn Anonymous poster hash: 53fd0...cf7
Rumle Skrevet 15. april 2015 #20 Skrevet 15. april 2015 (endret) Jeg pleier å bruke ca. 40 gram + vann opp til grynene, ett dryss med kardemomme og en liten dråpe honning. Pleier å ha en frukt eller grønnsak og nøtter ved siden av. Ellers lager jeg ofte bakt havregrøt i muffinformer. Veldig praktisk og enkelt, fryser de og tiner de raskt i mikroen - ferdig! Endret 15. april 2015 av Rumle
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå