Luckiness Skrevet 7. april 2015 #1 Skrevet 7. april 2015 Hadde egg til overs og tenkte jeg skulle lage aioli. Har fulgt denne oppskriften til punkt og prikke http://oppskrift.klikk.no/aioli/4301/ ....Menaiolien er fortsatt flytende og ikke sånn kremete. Noen som vet hvorfor og har redningstips?
debattanten Skrevet 7. april 2015 #2 Skrevet 7. april 2015 Du må fikse på linken. Det er veldig viktig at alt er romtemperert har jeg erfart. Må ikke slurve her, men nå vet ikke jeg hvor nøye du var. Jeg har tidligere reddet majones ved at jeg har tatt en ny eggeplomme og visket inn den flytende majonesen på nytt med stavmikser.
Luckiness Skrevet 7. april 2015 Forfatter #3 Skrevet 7. april 2015 Her er ordnet link http://oppskrift.klikk.no/aioli/4301/ Takk for svar til deg over
Luckiness Skrevet 7. april 2015 Forfatter #4 Skrevet 7. april 2015 Jeg fikk den faktisk til nå Gjorde ikke noe mer med den...Glemte den bort et øyeblikk og når jeg skulle ta stavmikseren gjennom den igjen, så ble den tykk og fin
AnonymBruker Skrevet 7. april 2015 #5 Skrevet 7. april 2015 Aioli stivner gjerne litt når den står ja. Og det er viktig å huske på at det er forskjell på størrelsen på egg (og plommer), så det kan hende oljemengden må justeres litt fra eller til. Og som debattanten sier, så er det en stor forskjell om egg og olje har romtemperatur. Anonymous poster hash: d6746...e60
*Emma* Skrevet 8. april 2015 #6 Skrevet 8. april 2015 Jeg bruker alltid denne oppskriften. Har aldri passet på hverken temperatur eller noe og den blir perfekt hver gang. Jeg justerer tykkelsen på den med hvor mye vann/eddik jeg putter oppi. Vil jeg ha den rennende tar jeg bare litt mer av det ene eller andre og prøver meg fram litt og litt. Skal jeg ha aioli putter jeg selvfølgelig oppi ett fedd hvitløk eller to http://ordentligmat.no/2009/11/hjemmelaget-majones-pa-to-minutter/
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå