AnonymBruker Skrevet 5. april 2015 #1 Skrevet 5. april 2015 jeg foretrekker den flate, for jeg liker ikke å få masse ekstra pålegg i hullene. Anonymous poster hash: 9662e...25f
Fireflies Skrevet 5. april 2015 #3 Skrevet 5. april 2015 Hullene ned, og hvis jeg spiser med frø så skal de ned.
Serafina. Skrevet 5. april 2015 #4 Skrevet 5. april 2015 jeg foretrekker den flate, for jeg liker ikke å få masse ekstra pålegg i hullene. Anonymous poster hash: 9662e...25f Enig. Undersiden opp.
Plengionika Skrevet 5. april 2015 #6 Skrevet 5. april 2015 jeg foretrekker den flate, for jeg liker ikke å få masse ekstra pålegg i hullene. Anonymous poster hash: 9662e...25f Dette. Liker ikke sånne "kladder" med pålegg.
AnonymBruker Skrevet 5. april 2015 #7 Skrevet 5. april 2015 Den riktige siden, altså den flateste opp Enig! :D Anonymous poster hash: 2af86...a1c
Hattifnatten Skrevet 5. april 2015 #8 Skrevet 5. april 2015 Den hullete siden er den siden som egentlig skal opp, men ettersom jeg ikke liker at det samler seg så mye pålegg oppi der, har jeg den flate siden opp.
Gjest Lille-pus Skrevet 5. april 2015 #9 Skrevet 5. april 2015 Smører og spiser alltid knekkebrødene opp ned, dvs med hullene på undersiden. 1
Gjest Skrevet 5. april 2015 #10 Skrevet 5. april 2015 Lager mine egne, så da blir de nesten like flate på begge sider
AnonymBruker Skrevet 5. april 2015 #11 Skrevet 5. april 2015 Den eneste riktige siden, dvs den flate. Anonymous poster hash: c222c...1b9
Gjest Nori Skrevet 5. april 2015 #12 Skrevet 5. april 2015 Hullene opp. Pålegget er jo det beste, så det er bare fint å få ekstra av det!
Gjest DoubleOh Skrevet 5. april 2015 #13 Skrevet 5. april 2015 Tror faktisk ikke jeg har tenkt over det engang. Den siden jeg tilfeldigvis legger opp på brødfjøla blir påleggssiden
AnonymBruker Skrevet 5. april 2015 #15 Skrevet 5. april 2015 Hullene opp, selvfølgelig!Anonymous poster hash: b0e38...940 1
strawberry Skrevet 5. april 2015 #17 Skrevet 5. april 2015 Den flate opp, altså hullene ned. Bruker stort sett pålegg med smør under, og da synes jeg det blir unødvendig mye smør om jeg har den hullete siden opp.
AnonymBruker Skrevet 5. april 2015 #20 Skrevet 5. april 2015 Gud har sagt til meg at hullene skal opp, så da blir det sånn. Anonymous poster hash: 83398...119 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå