grrwaffmjau Skrevet 5. april 2015 #1 Skrevet 5. april 2015 Kanskje ett dumt spm, men funker dette, eller er pastasausen for bløt slik at bunnen blir ekkel? Haha
AnonymBruker Skrevet 5. april 2015 #2 Skrevet 5. april 2015 Hva slags pastasaus er det snakk om? Hjemmelaget eller pose? Anonymous poster hash: e82b5...da6
Blondepiken Skrevet 5. april 2015 #4 Skrevet 5. april 2015 Jeg bruker ofte dolmio pastasaus ekstra krydret på pizzaren. Funker prima! Er vel bare å regulere mengden saus slik at det blir passe
AnonymBruker Skrevet 5. april 2015 #5 Skrevet 5. april 2015 Den jeg har skrevet under her på lavbudsjettretter fungerer utmerket Anonymous poster hash: b793b...c1e
AnonymBruker Skrevet 5. april 2015 #6 Skrevet 5. april 2015 Jeg syns det funker kjempebra. Jeg er ikke så glad i den "bitterheten" man får med pizzasaus. Anonymous poster hash: 8058f...036
grrwaffmjau Skrevet 5. april 2015 Forfatter #7 Skrevet 5. april 2015 Takk for svar! Da får jeg gi dolmioen en sjanse:)
Gjest Ennasus Skrevet 5. april 2015 #8 Skrevet 5. april 2015 Bruker alltid pastasaus her i huset, eller blandet den ut med andre ting. Trikset er bare å ikke ha på for mye, for da blir det bløtt
Gjest crazycatlady Skrevet 5. april 2015 #9 Skrevet 5. april 2015 Funker fjell med Dolmiosaus på pizza. Absolutt en god erstatning om man ikke orker å lage sausen selv.
AnonymBruker Skrevet 5. april 2015 #10 Skrevet 5. april 2015 Tomatsaus er tomatsaus. Samme hva den brukes til. Lykke til! Anonymous poster hash: 77e34...e4b
AnonymBruker Skrevet 5. april 2015 #11 Skrevet 5. april 2015 Bruker alltid pastasaus på pizza. Bruker ofte dolmio med ekstra hvitløk. Anonymous poster hash: 155eb...821
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå