Gjest Eiss Skrevet 5. april 2015 #1 Skrevet 5. april 2015 Kjøpte 2 biffer, 1 fra Menys eget.. Slakteri? Og 1 fra Brødrene Ringstad, økologisk biff. Bare for å ha det sagt, så gjelder erfaringen ikke bare Meny, men også gilde. Ofte smaker biffen lever. En liten, ekkel bismak om man ikke overkrydrer biffen for så å dyppe den i bernaisesaus etterpå. Men, derimot så smakte den økologiske biffen fortreffelig. Ingen bismak, den var også utrolig mør og god! Hvorfor kommer leversmaken frem i biffene? Begge var ytrefileter.
Minya Skrevet 5. april 2015 #2 Skrevet 5. april 2015 De to første var vel mer blodige. Lever smaker som den gjør fordi den er veldig blodrik.
Gjest Eiss Skrevet 5. april 2015 #3 Skrevet 5. april 2015 De to første var vel mer blodige. Lever smaker som den gjør fordi den er veldig blodrik. Nei, alle var stekt nøyaktig på samme måte,.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå