Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Mannen driver å lager brød.. Jeg oppdaga at gjæren han har brukt gikk ut for 3 uker siden.. Har det noe å si? Det er altså tørrgjær.. Jeg er veldig forsiktig med ting utgått på dato for tiden pga at jeg er gravid.

Anonymous poster hash: 68a03...db4

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Den er neppe farlig å spise, men den kan ha blitt helt uvirksom, dvs det er fare for at brødene ikke vil heve.

Jeg har selv opplevd gjærdeig som ikke hevet overhodet fordi jeg brukte tørrgjær utgått på dato.



Anonymous poster hash: e24c2...514
  • Liker 1
Skrevet

Tror ikke 3 uker er mye for tørrgjær. Men det verste som kan skje er at den ikke hever like mye som den skal. Farlig er det neppe.

AnonymBruker
Skrevet

Jeg brukte tørrgjær som gikk ut i november for et par uker siden, og det gikk helt fint. Deigen hevet og smakte som vanlig :)



Anonymous poster hash: cc2a7...963

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...