AnonymBruker Skrevet 5. april 2015 #1 Skrevet 5. april 2015 Mannen driver å lager brød.. Jeg oppdaga at gjæren han har brukt gikk ut for 3 uker siden.. Har det noe å si? Det er altså tørrgjær.. Jeg er veldig forsiktig med ting utgått på dato for tiden pga at jeg er gravid. Anonymous poster hash: 68a03...db4
AnonymBruker Skrevet 5. april 2015 #2 Skrevet 5. april 2015 Den er neppe farlig å spise, men den kan ha blitt helt uvirksom, dvs det er fare for at brødene ikke vil heve. Jeg har selv opplevd gjærdeig som ikke hevet overhodet fordi jeg brukte tørrgjær utgått på dato. Anonymous poster hash: e24c2...514 1
Kontormus Skrevet 5. april 2015 #3 Skrevet 5. april 2015 Tror ikke 3 uker er mye for tørrgjær. Men det verste som kan skje er at den ikke hever like mye som den skal. Farlig er det neppe.
AnonymBruker Skrevet 5. april 2015 #4 Skrevet 5. april 2015 Jeg brukte tørrgjær som gikk ut i november for et par uker siden, og det gikk helt fint. Deigen hevet og smakte som vanlig Anonymous poster hash: cc2a7...963
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå