AnonymBruker Skrevet 4. april 2015 #1 Del Skrevet 4. april 2015 Tok nettopp en test på klikk.no om matlaging, og der er et spørsmål "Hvordan får du ekstra god smak på kjøttdeigen?" og svaret er tydeligvis at man skal steke den på høy varme uten å dele den opp! Hvordan skal man få stekt den uten å dele den opp? Skal man bare steke den som et stort stykke biff da? Ser jo for meg at den etterhvert vil ramle i biter likevel... Anonymous poster hash: 9904d...f77 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april 2015 #2 Del Skrevet 4. april 2015 Det er for å få stekeskorpe på kjøttet, og unngå at det koker. Du deler kjøttet opp etterhvert selvsagt. Anonymous poster hash: affd6...d20 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april 2015 #3 Del Skrevet 4. april 2015 jeg bruker bare litt asiatisk svinebuljong..så får den smak Anonymous poster hash: 21d81...5f5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april 2015 #4 Del Skrevet 4. april 2015 God smak er avhengig av nettopp, smak og behag. Derfor er alltid mors kjøttkaker best. Og oppskriften på mors kjøttkaker varierer myye. Anonymous poster hash: c3d94...041 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. april 2015 #5 Del Skrevet 4. april 2015 Krydre den. Anonymous poster hash: 54b56...006 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lille-pus Skrevet 4. april 2015 #6 Del Skrevet 4. april 2015 Du bruker sterk varme, gjerne margarin (ja, jeg vet det er omstridt, men det er lite som er like effektivt for å hindre at kjøttdeig fester seg i pannen på sterk varme som akkurat margarin). La margarinen bli nøttebrun i pannen, og så har du oppi halvparten av kjøttdeigen. del den gjerne i 2-3 stykker og så lar du den steke til den er brun på den siden som ligger ned i pannen. da snur du den og steker den til den er brun på den andre siden, og så deler du den opp. Etterpå gjør du likedan med den andre halvparten av kjøttdeigen. Da blir den stekt, og ikke kokt. Når jeg sier halvparten så har jeg tenkt på en pakke kjøttdeig. Halvparten er dermed sånn 200-250 gram. Håper du følte du fikk litt hjelp nå Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
grrwaffmjau Skrevet 6. april 2015 #7 Del Skrevet 6. april 2015 Løk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anglofil Skrevet 6. april 2015 #8 Del Skrevet 6. april 2015 Tråden er ryddet for personangrep. Yvonne (mod) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Havbris Skrevet 6. april 2015 #9 Del Skrevet 6. april 2015 Tråden er ryddet for personangrep. Yvonne (mod) Personangrep etter 6 svar i en tråd om mat? Noen har åpenbart ikke tålt påskeferien. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå